הסרת שיער בipl

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בipl
    מיכל
    05/03/2012

שלום,
    רציתי לברר בנוגע להסרת שיער בשיטת ipl.
    אני מעוניינת להסיר שיער מכל הגוף:פנים,מפשעה(כל השיער שבאיזור),ישבן,בטן,ידיים ואולי גב(רגליים ובית שחי עשיתי בעבר בלייזר).
    הלכתי לייעוץ בקלאס קליניק שיבא,ושם הרופאה אמרה לי שאצלי ניתן להסיר בלייזר באיזור הידיים והמפשעה בלבד. ושבשאר איזורי הגוף בהם אני מעוניינת להסיר(ישבן בטן וגב) לא ניתן לעשות לייזר.כששאלתי לגבי ipl נאמר לי שגם זה לא יעבוד אצלי באיזורים הללו.

לעומת זאת,כשהלכתי לקוסמטיקאית (שעשיתי אצלה כבר כמה טיפולים בipl באיזור הפנים מכיוון שזה מפריע לי מאוד)היא אמרה שאין בעיה להסיר בipl גם באיזורים שהרופאה מקלאס קליניק אמרה שלא ניתן.
    מאוד חשוב לי להסיר את השיער ואני די מבולבלת.
    אשמח לקבל עצה מה עלי לעשות

חשוב לציין שהשיער שיש לי באיזורים אלו הוא בגוון שבין חום לחום כהה.
    תודה רבה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בipl

הוספת תגובה

• הסרת שיער בipl - תגובה

שי שחר
    05/03/2012

שלום מיכל

לא רשמת מה גילך ולכן אתייחס לשאלתך בכלליות.
    בשיער חום או חום כהה הסיכוי להצליח בטיפולים היא לא גבוהה אם בכלל.
    דבר שני, יתכן מאוד והשיער באזורי בטן וישבן הוא דק והורמונלי ולכן לא רצוי בכלל להתעסק איתו כי אולי הזקיקים הרדומים יתעוררו ויצמח שם יותר שיער.
    מעבר לכך רציתי לשאול אותך האם הרופאה בקלאס קליניק לא אמרה לך מדוע אי אפשר להסיר מאיזורים מסוימים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו