אשמח לעזרה שלכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה שלכם
    יהלי
    05/03/2012

אני בעלת עור שחום (בגילאי ה20 המוקדמות) ועשיתי תקופה טיפולי לייזר להסרת שיער מהפנים, הטיפול גרם אצלי לכתמים קשים בעור וכרגע אני מטופלת אצל רופא עור להורדת הכתמים והפצעים שנגרמו מהלייזר. במסגרת הטיפול שהרופא נתן לי עלי למרוח פעמיים ביום משחה בשם "סקינודרם" ואסור לי להמשיך עם הלייזר בתקופה הזו, הרופא עור אמר שמותר שימוש בשעווה וטיפול באינפרה APL. השיער בפנים צמח לי בגלל שהפסקתי עם הלייזר וקשה לי מאוד לצאת כך מהבית עד כדי דיכאונות. אני מבקשת אם מישהו יכול לעזור ולומר לי האם שעווה או האינפרא מומלצים ומה הסיכונים בשימוש האם זה יכול לגרום לשיעור יתר ולצמיחת שיער כהה יותר? אני באמת אובדת עצות וזקוקה לכל פיסת מידע שיש לכם. תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעזרה שלכם

הוספת תגובה

• אשמח לעזרה שלכם - תגובה

סופי ברנר
    08/03/2012

שלום יהלי,

חשוב להבין שלייזר בשימוש הנכון אינו גורם להופעת הכתמים.
    האם היו לך כוויות בפנים לאחר הטיפול, האם יצאת עם עור מגורה לשמש ?
    באיזה מכשיר טופלת ?
    וכמובן, חשוב לראות גוון העור שלך וסוג וכמות השיער על מנת לתת לך עצות נכונות.
    אני מאד מבינה את ההרגשה שלך , אבל חשוב שתדעי שהיום יש הרבה שיטות ופתרונות, לכן את צריכה להיעזר בסבלנות ולהיות מטופלת רק במקום מקצועי ביותר עם מכשור הכי מתקדם וניסיון רב בתחום הסרת השיער.
    בשלב הזה תמשיכי לטפל בכתמים על ידי משחה שרופא הביא לך - כרגע כל הטיפולים המבוצעים בטכנולוגיית קרן אור אסורים לך. (לייזר וIPL).
    כפתרון זמני את יכולה לעשות שעווה - חשוב לזכור לא לגלוש לאזורים בהם יש פלומה או אין שער בכלל. כך לא תגרמי לגירוי זקיקים רדומים.
    לאחר השימוש במשחה - תוכלי להמשיך טיפולי לייזר (כמובן חשוב ביותר לעבור אבחנה מדויקת - המעידה על התאמתך לטיפול, התאמת המכשיר לעורך וסוג השיער בכדי למנוע הגברת הצמיחה. במידה ובמעמד הייעוץ תאובחני כי לא מתאימה ללייזר, תשקלי לעשות אפילציה. (אך ורק אצל קסמטיקאית בעלת ניסיון בתחום והמלצות).

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו