אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה
    BLABLA
    06/03/2012

שלום,

אני בת 23 בעלת עור בהיר ושיער פלומתי אך צפוף ברוב הגוף.
    התחלתי טיפולי לייזר בפס הישבן, סביב הפטמות ובמפשעות והתוצאות יפות אך רחוקות מלפתור את הבעיה כולה שכן מדובר באזורים נקודתיים מאוד.
    אני מעוניינת להסיר שיער מהפנים כולל הצוואר ואולי גם עורף, וכן מהישבן ומהחזה עצמם.
    קראתי המון באינטרנט וגם כאן והבנתי שאפילציה היא השיטה המתאימה ביותר עבורי אבל אני מאוד, מאוד, מאוד חוששת להתעסק עם הפנים ולגרום לפצעים, צלקות ופיגמנטציה..
    רציתי להתייעץ עם רופא מומחה לפני שאני מתחילה בכלל לחפש מקום שאני סומכת עליו. בדקתי בעבר עם השיעור קשור לבעיות הורמונאליות אך הוא לא. האם יש טעם לעשות בדיקות חוזרות לפני הייעוץ עם הרופא? ובכלל, האם יש רופא מיוחד לתחום הזה או שכל רופא עור טוב יכול לעזור?
    לגבי הטיפולים עצמם, רציתי לדעת מה משך הזמן הממוצע של טיפולי אפילציה בפנים? הבנתי שהתכיפות גבוהה מלייזר אך אני עדיין חוששת שאני נכנסת לתהליך ארוך שיגביל אותי יותר מדיי זמן..
    האם לפני הטיפול או בין הטיפולים מורטים את השיער/ מגלחים אותו? או שפשוט מסירים כפי שהוא?
    האם זה יעיל לעשות טיפולי אפילציה באזורים נרחבים כמו גב ובטן (אני מודעת לכך שזה שערה-שערה)? כיוון ששם כל השיער שלי פלומתי ולא חושבת שיש דרך אחרת אפשרית.
    ודבר אחרון- האם שיטת הסרת שיער באלוטרסאונד מוכרת בארץ ומומלצת? נעשית ע"י רופאים/ קוסמטיקאיות? יש לה סכנות כלשהן או חשש להגברת השיעור?
    אני רוצה כבר לטפל בבעיה אך חוששת כ"כ, בניגוד ללייזר ש"הולך על בטוח" אני ממש פוחדת להזיק לפנים או למקומות רגישים ולא לצאת מזה אח"כ...

המון המון תודה למגיבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• אפילציה - תגובה

סופי ברנר
    06/03/2012

שלום לך,

האזורים שאת מעוניינת להסיר בהם שער (פנים, צוואר,עורף, ישבן וחזה) כפי שידוע לך, נחשבים לאזורים הורמונליים. טיפולי הסרת שיער צריך להיעשות בהתחשבות רבה ובחירת טכנולוגיה מתאימה מכוון שמדובר בכמות רבה של זקיקים רדומים באזורים הללו, שלאחר התעסקות כלשהי יכולים להתעורר ואף להחמיר את המצב.
    במקרה שאת מתארת, כשמדובר בשער פלומתי , האופציות היחידות שעומדות בפניך הנם אפילציה או אולטראסאונד.
    אם תבחרי בקוסמטיקאית בעלת ניסיון בתחום - אין מה לחשוש מפיגמנטציה ופצעים.
    לגבי הבדיקות: אם את כבר מטופלת בלייזר ויש לך תוצאות טובות - סביר להניח שמצב הורמונלי התאזן. בכל מקרה אם תחליטי להיבדק - את יכולה לפנות לאנדוקרינולוג.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו