IPL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IPL
    אני
    10/03/2012

אומרים שצריך לגלח את
    האזור לפני כל טיפול ב IPL
    אני רוצה להבין משהו בסיסי
    גילוח מעבה את השיער ואת הפיגמנט שלה ,השערות יגדלו שחורות וקשות יותר. אבל אז יש את העניין של 80% הצלחה בטיפול אין לצמיתות והאזור לא יהיה חלק לגמרי !! זה יהיה רק קרחות.
    אז נגיד בטן שזה אזור עדין אצל אישה אני צריכה לגלח את השיער הבהיר והדק לפני הטיפול ואז אחרי 10 טיפולים
    אני אמורה לצפות לתוצאות של קרחות ???? אחרי שהשיער שלי ניהיה שחור ועבה מהגילוח? ואיפה שישאר שיער הוא כבר יהיה שחור ועבה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IPL

הוספת תגובה

• IPL - תגובה

סופי ברנר
    12/03/2012

שלום אני,

קודם כל גילוח בפני עצמו לא מגרה את הצמיחה.
    בגילוח, שערה נחתכת באמצע ולכן אנו רואים את החלק העבה שלה.
    שערה הבא שתצמח מאותו שורש, תהיה בדיוק אותו דבר כמו לפני הגילוח.
    אך המצב משתנה כשאנו מדברים על אזורים הורמונליים, כמו בטן או פנים של בחורה.
    במקומות האלה ישנם מלא זקיקים רדומים, שכל גירוי יכול לעורר אותם, גם אם מדובר בגילוח, שעווה או התעסקות כלשהי אחרת.
    ולכן מה שבאמת מומלץ במקומות האלה , אם מדובר בכמות השער (ולא שערות בודדות בלבד, אותן ניתן להסיר בעזרת האפילציה) הנו טיפול במכשיר לייזר בלבד (ולא IPL). והמכשיר המומלץ יהיה אלכסנדריט, בשל אורך גל קצר וחזק שלו, המתאים במיוחד לשער עדין. לגבי הגילוח - מומלץ לגלח רק את השערות הצפופות והארוכות, והשער הפלומתי ניתן להשאיר ופשוט לעבור אליו עם המכשיר או לא לעבור אליו כלל, אם הוא ממש קצר ופלומתי ולא כ"כ מפריע. כל זה בישביל לא לעודד את צמיחתם של אותם זקיקים רדומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו