מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- IPLאני10/03/2012
אומרים שצריך לגלח את
האזור לפני כל טיפול ב IPL
אני רוצה להבין משהו בסיסי
גילוח מעבה את השיער ואת הפיגמנט שלה ,השערות יגדלו שחורות וקשות יותר. אבל אז יש את העניין של 80% הצלחה בטיפול אין לצמיתות והאזור לא יהיה חלק לגמרי !! זה יהיה רק קרחות.
אז נגיד בטן שזה אזור עדין אצל אישה אני צריכה לגלח את השיער הבהיר והדק לפני הטיפול ואז אחרי 10 טיפולים
אני אמורה לצפות לתוצאות של קרחות ???? אחרי שהשיער שלי ניהיה שחור ועבה מהגילוח? ואיפה שישאר שיער הוא כבר יהיה שחור ועבה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IPL - תגובה
סופי ברנר12/03/2012שלום אני,
קודם כל גילוח בפני עצמו לא מגרה את הצמיחה.
בגילוח, שערה נחתכת באמצע ולכן אנו רואים את החלק העבה שלה.
שערה הבא שתצמח מאותו שורש, תהיה בדיוק אותו דבר כמו לפני הגילוח.
אך המצב משתנה כשאנו מדברים על אזורים הורמונליים, כמו בטן או פנים של בחורה.
במקומות האלה ישנם מלא זקיקים רדומים, שכל גירוי יכול לעורר אותם, גם אם מדובר בגילוח, שעווה או התעסקות כלשהי אחרת.
ולכן מה שבאמת מומלץ במקומות האלה , אם מדובר בכמות השער (ולא שערות בודדות בלבד, אותן ניתן להסיר בעזרת האפילציה) הנו טיפול במכשיר לייזר בלבד (ולא IPL). והמכשיר המומלץ יהיה אלכסנדריט, בשל אורך גל קצר וחזק שלו, המתאים במיוחד לשער עדין. לגבי הגילוח - מומלץ לגלח רק את השערות הצפופות והארוכות, והשער הפלומתי ניתן להשאיר ופשוט לעבור אליו עם המכשיר או לא לעבור אליו כלל, אם הוא ממש קצר ופלומתי ולא כ"כ מפריע. כל זה בישביל לא לעודד את צמיחתם של אותם זקיקים רדומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)