הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    מאיה
    13/03/2012

שלום רב,

אני בת 39 בהירה עם שיער חום כהה. לא שעירה במיוחד.

אני רוצה להסיר שיער במפשעה ובבית השחי.
    חברה עם נתונים דומים החלה להוריד במקום כלשהוא בשיטת shr
    מודה ומתוודה שאני מבולבלת מכל השיטות הקיימות ומהי השיטה הנכונה לי?
    האם shr יכול התאים לי? האם זו הדרך העדיפה להסרה? האם יש משהו מומלץ ביותר לאזורים אלה?
    האם רופא חייב להפעיל את הציוד להסרה או לא?
    והאם יש חשש לקרינה מהמכשירים השונים , לרבות מכשיר הshr?
    ושאלה נוספת - האם מישוא בדק לטווח ארוך האם זה מחזיק?

תודה על מורה הנבוכים בפורום...

מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

סופי ברנר
    13/03/2012

שלום לך, מאיה,

בגוף האדם, ישנם אזורים שמגיבים יפה לטיפולים וישנם אזורים עקשניים יותר, הדורשים כמות הטיפולים גדולה יותר . האזורים המגיבים הכי טוב הנם: מפשעות, בתי שחי ורגל תחתונה.
    כמו כן, לא צריך לשכוח על תגובה אינדיבידואלית של הגוף , ז.א. יש בערך 10% מאוכלוסיה בעלת נתונים קלאסים (שיער שחור, עור בהיר) ועדיין לא מגיבים בצורה טובה.
    ואין שליטה במקרים האלה, כמו שלא ניתן לדעת מראש מה יהיו התוצאות הסופיות .
    אם את הולכת לכיוון הסרת שיער בלייזר, הסיכוי לתוצאות טובות גדל משמעותית (לאומת הIPL).
    מכשירי לייזר לפי הוראות של משרד הבריאות צריכים להיות במרכז רפואי, תחת השגחה של הרופא. אך הטיפולים יכולים להיות מבוצעים על ידי קוסמטיקאית רפואית או טכנאית מכשור רפואי, אחות או כל אדם אחר בעל רקע רפואי.
    שיטת SHR הנה שיטה חדשה יחסית, פרי פיתוח ישראלי. קיימת בטכנולוגיית לייזר וIPL.
    שיטה זו הוכיחה את עצמה לטובה (בעיקר בתחילת הטיפולים כשמדובר בשער עבה), פחות מכאיבה וללא תופעות לוואי.
    לקראת סוף הטיפולים מומלץ לעבור למכשיר מסוג אלכסנדריט, העובד מצוין על שער דק. כך, כשיש אפשרות לשלב בין המכשירים, התוצאות יהיו טובות יותר.
    אני מאד ממליצה לך לעבור אבחנה מקצועית, מכוון שאת כותבת שיש לך שער חום כהה.
    במידה וגוון חום דומיננטי אצלך, יכול להיות ששיטות של טכנולוגית קרן אור לא יתאימו לך.
    לגבי השאלה שלך של טווח הארוך, ברוב המקרים תוצאות נשמרות לאורך כל החיים, אם לא חלים שינויים הורמונליים , אך בכל מקרה לרוב האנשים לא חוזרת הצמיחה כפי שהתה לפני הטיפולים.
    כמו כן, ניתן לחזור לטיפול תחזוקה פעם בשנה או במידת הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו