מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוקל הסרת שיער בקר,זקוק לתשובותאוריאון14/03/2012
שלום,
אני בן 25
אני רוצה לעשות הסרת שיער בלייזר בלקים מסויימים בגוף
יש לי שיע שחור עבה במרבית המקומות והעור שלי לא לבן ולא כהה
בהיר כזה.
נגיד ועשיתי 10 טיפולים באזור מסויים,יש תוצאות הכל טוב ויפה
אחרי 4 או 5 או 8 שנים ככה חוזר לי השיער לגוף. (זה מה שאני שומע מהרבה אנשים שעשו בכל המכונים להסרת שיער) האם זה יכול לקרות גם לי ? מה הביטחון שקר יכולים לתת לי?
אם אחרי ככה וככה שנים חוזר לי השיער אתם עושים לי טיפולים או ששוב לשלם כסף למרות שאתם אומרים שאתם אכן נותנים טיפול להסרת שיער,ואם זה לא תופס אחרי כמה שנים זה אומר שזה טיפול להסרת שיער זמני (דגש על זמני) ולא הסרת שיער מלאה או 80 אחוז או 50 אחוז .
כי אם השיער חוזר ולפעמים חוזר יותר ממה שהיה בהתחלה אז הטיפול הוא לא טיפול הוא נזק.
איך אתם מתייחסים לזה אם בכלל?
שיהיה ברור אני רוצה לעשות בקר רק חושש ורוצה להיות סגור על זה בכל המובנים לא לקבל הפתעות אחרי כמה שנים ואז לגלות שאני הוצאתי כסף ואחרי כמה שנים אם חוזר השיער אין אם מי לדבר וצריך לשלם שוב רק בשביל להעלים את השיער באופן זמני זה הקטע .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקל הסרת שיער בקר,זקוק לתשובות - תגובה
שי שחר14/03/2012שלום לך רמי
גם כשאתה הולך לרופא ומקבל תרופות וטיפול,אי אפשר בוודאות לדעת מה יהיה בעתיד ואיך יתפתחו המצבים בגוף.
בהסרת שיער אין תשובות של שחור או לבן ויש המון פרמטרים שקובעים מה תהיה תוצאת הטיפול.
כל הטיפולים להסרת שיער הינם "לטווח ארוך" , משרד הבריאות אינו מאשר להשתמש במונח "צמיתות" מאותה הסיבה שבגללה אתה שוקל את הטיפולים הנ"ל.
ניתן להגיע ל-60-80 אחוז דילול ובמידה ולאחר סידרת טיפולים של 10-12 טיפולים, אתה מרוצה אז נהדר.
לאחר מכן אם פה ושם תבחין בהתעוררות של צמיחה, ניתן לבצע טיפול משמר.
לסיכום:גם אם יבטיחו לך כל מיני הבטחות, תדע שאין שום אפשרות לדעת איך תעבור את התהליך, עוד לפני שטיפלו בך בכלל.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה יקרה אם יגדל יותר ממה שהיה?
אוריאון14/03/2012כלומר נגיד עשיתי 10 12 טיפולים באזור מסויים או קיי.
וכתוצאה מכך נגיד בתקופה של הטיפולים נעלם 80 אחוז או קיי המקסימום כביכול שאפשר מתוקף הדברים.
ועברו 3 -8 שנים ,וחוזרים בהדרגה כל השיערות מה אז?
או עוד יותר גרוע לא רק שחוזרות כל השיערות אלא חוזרות יותר.
זה עדיין נחשב לטיפול טוב כביכול? או שבמקרים כאלה אם אני חוזר למקום בו אני עשיי את הטיפולים הם יפצו אותי בטיפולים ?
הרי זה אבסורד,זה כמו שבנאדם עושה ניתוח שגרתי ופשוט ואחרי שנתיים מת מסיבוכים בניתח .... זה לא נחשב להצלחה....
פשוט רוצה לדעת מה החובות של המכון טיפולים בשביל לשקול את הצעד הזה
כי מצד אחד מבאס אותי ככה השיער באזורים מסויימים ואני רוצה לעשות הסרה,אבל אם אומרים לי שיכול לקרות מצב שחוזר לי בחזרה כל השיער ויכול גם לחזור יותר ... אז אני מעדיף לא לעשות בכלל כי אז אני גם מפסיד כסף וגם נדפק עם יותר שיער.....
??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה יקרה אם יגדל יותר ממה שהיה? - תגובה
סופי ברנר17/03/2012שלום רמי,
רוב האנשים שמסירים את השיער ע"י לייזר רואים הפחתה ניכרת בכמות בצמיחה ולרוב , התוצאות נשמרות שנים רבות.
אך במשך החיים חלים שינויים הורמונליים, וישנם זקיקים רדומים (למשל בכתפיים ) שיכולים להתעורר ולאף אחד אין שליטה אם זה יקרה או לא. ולכן לא ניתן לתת תשובות מדויקות מה יהיה בעוד 5 או 10 שנים. לרוב, גם אם הצמיחה חוזרת בעוד מספר שנים , זה עדיין לא נראה כמו בהתחלה.
במידה וזה קורה, ניתן לחזור למס' טיפולי תחזוקה. בדרך כלל במחיר מוזל ללקוח ותיק (אם אתה חוזר למקום בו עשית את סדרת הטיפולים). ואם לא, המחירים היום סבירים לחלוטין, מה גם שמדובר בטיפולים בודדים בלבד.
איכות החיים לאחר הסרת השיער, עולה משמעותית ולכן, אם אתה בעל נתונים קלאסים: שיער כהה ועור בהיר, והשיער באמת מפריע לך - לך על זה !
אגב, ב"קר" יש כמה סוגי לייזר ולכן גדול הסיכוי שתגיע לתוצאות אופטימליות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)