אפילפסיה והורדת שיער באמצעות shr

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה והורדת שיער באמצעות shr
    דנה
    17/03/2012

שלןם רב,
    אני בת 39. בהיותי בגיל 12 היה לי התקף אפילפטי .בגיל 21 שוב. טופלתי ע"י פנוברביטון 100 מ"ג אחד ללילה. מאחר וברוך השם לא היו התקפים נוספים הפסקתי הטיפול התרופתי לפני 3 שנים. שאלתי האם אוכל לבצע הורדת שיער בshr. כי בשאלון שעליי למלא נשאלiת שאלות לגבי סכרת אפילפסיה וכו כמי שלא ניתן לבצע אצלו הסרת שיער(למיטבזכרוני...). האם יש קשר.?
    האם לאור מצבי הרפואי אוכל להתחיל בטיפול? האם הבעיה היא בהבזקים או בקרן האור החודרת לגוף. אודה לתשובתכם הדחופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפילפסיה והורדת שיער באמצעות shr - תגובה

שי שחר
    20/03/2012

שלום דנה

בשורה התחתונה אפשר לומר שאם את מטופלת בכדורים ומצבך יציב ואין לך התקפים,אז ניתן לבצע טיפולי הסרת שיער. אני אישית חייב לבקש אישור רופא שהוא מאשר זאת וכן יעדכן אותך אם עלולות בעתיד להתעורר בעיות בגלל הטיפולים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילפסיה והורדת שיער באמצעות shr - תגובה

סופי ברנר
    20/03/2012

שלום דנה,

תרשי לי להוסיף לתשובתו של שי: מדובר בהבזקי אור, שיכולים לעורר התקף אפילפסי.
    לכן זה רשום בשאלונים. הסיכוי מאוד נמוך שזה יקרה , אך חשוב לדעת מראש.
    ישנם מכונים שיעשו את הטיפול לאחר אישור רפואי וישנם מכונים שלא.
    בזמן הטיפול רצוי להרכיב משקפיים אטומות, על מנת למזער את השפעת ההבזקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו