מפוחדת ומבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפוחדת ומבולבלת
    מפוחדת
    17/03/2012

היי, אני בת 25 ורוצה להסיר שיער בלייזר מהחזה (מחשוף ומטה),בטן, גב תחתון, ישבן וידיים.
    השיער באיזורים האלו הוא שחור וחלקו דק (אבל לא מאוד) וחלקו עבה, בבטן למשל, הוא ארוך ועבה, העור שלי כהה. לא מאוד, אבל כהה, גוון מוקה...
    האם יש סיכון שהלייזר יגרום לצמיחת יתר?

בנוסף יש לי המון שיער בפנים- לחיים ופאות וגם בצוואר, השיער שחור ובעובי בינוני.
    אני יודעת שבאיזור הפנים והצוואר עושים רק אפילציה, אבל אני כבר מבולבלת לגמרי, הייתי אצל 2 קוסמטיקאיות, האחת טענה שאם עושים אפילציה נכון, לא נשארות צלקות ולא חורים וכששאלתי אותה על פיגמנטציה [עור כהה, עם נטייה להשתזף -מאוד- בקלות] היא אמרה שרק אם מופיעה פיגמנטציה מטפלים. הקוסמטיקאית השנייה שהייתי אצלה, אמרה לי שיש לה משחה שמורחים לפני האפילציה ובמהלך כל הטיפול והיא מונעת פיגמנטציה, אבל לגבי חורים וסימנים היא אמרה שאם נוצרים כאלה, מטפלים בהם ומקווים שהעור יחלים.
    על מי אני אמורה לסמוך, הטיפולים האלו =מאוד= יקרים ואני לא רוצה לטפל בבעיה אחת שנקראת "עודף שיער" ולהיתקע עם בעיות אחרות כמו כתמים, חורים, כוויות!
    האם יש שיטה להסרת שיער בפנים שהוכחה כיעילה כמו אפילציה אבל לא עלולה לגרום לכל הסיוטים הנ"ל?

-אין לי ב"ה בעיות הורמונליות. עשיתי בדיקות לפני כחצי שנה, הכל תקין.

תודה רבה, וסליחה על החפירה, אני פשוט ממש מפחדת. הלוואי ולא הייתי צריכה לעבור את כל זה, אבל אין לי ברירה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפוחדת ומבולבלת

הוספת תגובה

• מפוחדת ומבולבלת - תגובה

שי שחר
    18/03/2012

שלום לך
    לגבי האיזורים השעירים בגוף, ועפ"י תאורך,ייתכן שאינך מאוזנת הורמונלית ואז בהחלט תיתכן צמיחת יתר מטיפולי לייזר.רצוי לבצע בדיקות לאיזון הורמונלי,ואז,אם הכל כשורה,לפנות לאבחון באחד ממכוני הלייזר.

לגבי הפנים,ניתן לנסות הסרת שיער במכשיר סלקטיף שעובד נקודתית,לא כואב ולא פולשני בטכנולוגית אולטראסאונד. מדובר בטיפולים רבים אז רצוי לקחת זאת בחשבון.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי

מפוחדת
    18/03/2012

בדיקות הומונליות לפני חצי שנה, הכל תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי - תגובה

שי שחר
    20/03/2012

אז רצוי שתגשי לאבחון באופן אישי כך שיוכלו לומר לך היכן לא רצוי להתעסק עם השיער מחשש לצמיחת יתר

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו