מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפוחדת ומבולבלתמפוחדת17/03/2012
היי, אני בת 25 ורוצה להסיר שיער בלייזר מהחזה (מחשוף ומטה),בטן, גב תחתון, ישבן וידיים.
השיער באיזורים האלו הוא שחור וחלקו דק (אבל לא מאוד) וחלקו עבה, בבטן למשל, הוא ארוך ועבה, העור שלי כהה. לא מאוד, אבל כהה, גוון מוקה...
האם יש סיכון שהלייזר יגרום לצמיחת יתר?
בנוסף יש לי המון שיער בפנים- לחיים ופאות וגם בצוואר, השיער שחור ובעובי בינוני.
אני יודעת שבאיזור הפנים והצוואר עושים רק אפילציה, אבל אני כבר מבולבלת לגמרי, הייתי אצל 2 קוסמטיקאיות, האחת טענה שאם עושים אפילציה נכון, לא נשארות צלקות ולא חורים וכששאלתי אותה על פיגמנטציה [עור כהה, עם נטייה להשתזף -מאוד- בקלות] היא אמרה שרק אם מופיעה פיגמנטציה מטפלים. הקוסמטיקאית השנייה שהייתי אצלה, אמרה לי שיש לה משחה שמורחים לפני האפילציה ובמהלך כל הטיפול והיא מונעת פיגמנטציה, אבל לגבי חורים וסימנים היא אמרה שאם נוצרים כאלה, מטפלים בהם ומקווים שהעור יחלים.
על מי אני אמורה לסמוך, הטיפולים האלו =מאוד= יקרים ואני לא רוצה לטפל בבעיה אחת שנקראת "עודף שיער" ולהיתקע עם בעיות אחרות כמו כתמים, חורים, כוויות!
האם יש שיטה להסרת שיער בפנים שהוכחה כיעילה כמו אפילציה אבל לא עלולה לגרום לכל הסיוטים הנ"ל?
-אין לי ב"ה בעיות הורמונליות. עשיתי בדיקות לפני כחצי שנה, הכל תקין.
תודה רבה, וסליחה על החפירה, אני פשוט ממש מפחדת. הלוואי ולא הייתי צריכה לעבור את כל זה, אבל אין לי ברירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפוחדת ומבולבלת - תגובה
שי שחר18/03/2012שלום לך
לגבי האיזורים השעירים בגוף, ועפ"י תאורך,ייתכן שאינך מאוזנת הורמונלית ואז בהחלט תיתכן צמיחת יתר מטיפולי לייזר.רצוי לבצע בדיקות לאיזון הורמונלי,ואז,אם הכל כשורה,לפנות לאבחון באחד ממכוני הלייזר.
לגבי הפנים,ניתן לנסות הסרת שיער במכשיר סלקטיף שעובד נקודתית,לא כואב ולא פולשני בטכנולוגית אולטראסאונד. מדובר בטיפולים רבים אז רצוי לקחת זאת בחשבון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי
מפוחדת18/03/2012בדיקות הומונליות לפני חצי שנה, הכל תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי - תגובה
שי שחר20/03/2012אז רצוי שתגשי לאבחון באופן אישי כך שיוכלו לומר לך היכן לא רצוי להתעסק עם השיער מחשש לצמיחת יתר
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)