לייזר או IPL ? מידי סותר ומבלבל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר או IPL ? מידי סותר ומבלבל...
    מתלבטת
    18/03/2012

בת 28. עור בהיר ושיער קצת כהה, לא מאוד מאוד שחור. מבררת בכמה מקומות לגבי הסרת שיער. מכון אחד הציע לי לייטשר,, מכון אחר קנדלה, ומכון שלישי אמר שבכלל לא מתאים לי לייזר ואני צריכה IPL.... זה נורא מבלבל כי כל מכון מציע פשוט מה שיש אצלו, ולאו דווקא מה שמתאים לי. הייתי בעוד מכונים, רק בגדולים והמוכרים, וממש מידע סותר. חלק אמרו לי שאין מישהו שלא מתאים לו לייזר ויתאים לו IPL, ויכול לקרות לי מהטיפול שייצא שיער פלומתי שאף מכשיר אחר כך לא יצליח להסיר.
    אני ממש מבולבלת. רוצה מכשיר שלא יעשה כוויות ופיגמנטציה, ושיסיר מה שיותר שיער.
    זה אפשרי בכלל ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לייזר או IPL ? מידי סותר ומבלבל... - תגובה

שי שחר
    20/03/2012

ראשית,שיערות בודדות מומלץ להסיר באמצעות אפילציה.

לגבי התאמתך או אי התאמתך, אני רק יכול לנסות ולהבין מתוך מה שתיארת,שהסיבה היא חוסר מספיק פיגמנט בשיערה שעלול לגרום לכישלון הטיפולים
    IPL טוב מתאים גם לשיער פלומתי אך גם שם צריך להיות מספיק פיגמנט כדי שהטיפול יצליח.
    אני חושב שאם עורך בהיר, יש פחות סיכון לפיגמנטציות. כוויות?תלוי ברמה המקצועית של המטפלים.
    אם את עדיין רוצה לנסות,בצעי 2-3 טיפולים במכון שאמר לך שאת מתאימה,רק קחי בחשבון שאולי הטיפולים הללו לא ישפיעו על הצמיחה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו