ועוד עניין-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד עניין-
    מתלבטת
    19/03/2012

מה המשמעות של " לא מתאים ללייזר " ? זה אומר שהטיפול לא יהיה יעיל או שזה אומר שיש סיכון לכוויות, צלקות, פיגמנטציה?
    יכול להיות שאני מתאימה באופן לא חד משמעי, ובגלל זה חלק אומרים לי IPL וחלק לייזר?
    מה יקרה אם אעשה לייזר למרות שחלק אמרו לי IPL ?
    האזורים שאני רוצה- רגל, שחי, מפשעות. אולי גם קצת שיעור באזור החזה והבטן, ממש שערות בודדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ועוד עניין-

הוספת תגובה

• ועוד עניין- - תגובה

סופי ברנר
    20/03/2012

שלום לך,

כשאומרים "לא מתאים ללייזר" - הכוונה שבשיער אין מספיק פיגמנט (צבע), כגון שיער בלונדיני, פלומתי, ג'ינג'י, שיבה או אפילו חום.
    סיבות נוספות יכולות להיות: גיל המטופל (צעיר מדי) או אזור הורמונלי, בדרך כלל עם שערות בודדות.
    אם את בעלת נתונים המפורטים מעלה - אינך מתאימה לטיפולי לייזר ובטח ובטח לא לטיפולי IPL.
    בשיער כהה והאזורים שאת מתארת : רגליים, בתי שחי ומפשעות, הטיפולים בדרך כלל מאד אפקטיביים ולאחר 10 טיפולי לייזר נותרים שערות בודדות .
    בחזה ובטן - אינני מציעה לך להתעסק כלל לא עם הלייזר ולא עם IPL בשל לא לעודד צמיחה - ההמלצה כאן תהיה אפילציה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כותבים פלומתי

השוטרת
    21/03/2012

עם ת' ולא ט'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו