מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער לגברים- מהצוואר.אלי28/03/2012
שלום, אני שואל את השאלה הזאת בשם אלפי גברים מבולבלים. אני רוצה להסיר שיער לצמיתות בצוואר/ גרון. יש לי צבע פנים קצת כהה ושיער שחור ודי נוקשה.
איזו שיטה עדיפה? אינפרא (IPL) או לייזר או אפילציה. או מה. כל אחד אומר דברים אחרים שהאינפרא מזיקה שהלייזר מזיק וכו'. אשמח אם תעשו לי סדר בדברים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער לגברים- מהצוואר. - תגובה
סופי ברנר28/03/2012שלום אלי,
השיטה הכי יעילה להסרת שיער בצוואר הנה לייזר,
בזכות זה שלייזר בעל אורך גל חזק וממוקד לאומת הIPL ולכן מניב תוצאות טובות יותר.
חשוב לזכור שמושג "לצמיתות" אינו קיים בתחום הסרת שיער.
תוצאות טובות בטיפולי הסרת שיער תלויות במספר גורמים, כגון: אזור המטופל, סוג וצבע השיער, במכשיר, במיומנות המטפלת ובתגובה אישית לטיפול.
בדרך כלל ככל ששיער כהה ועבה יותר התוצאות תהינה טובות יותר.
ובאזור הצוואר בדרך כלל יש תוצאות מעולות, לפעמים יישארו מס' שערות דקות בודדות.
מבחינת הנזק: לא לייזר ולא IPL לא מזיקים - בגלל שמגיעים אך ורק לשכבת הדרמיס איפה שנמצאים זקיקים של השיער.
יש לקחת בחשבון, שצוואר אזור רגיש ובעל שיער עבה ולכן טיפולים ראשוניים יהיו כואבים יותר ולכן מומלץ להימרח לפני הטיפול במשחת אלחוש.
אנו ב"קר" נשמח להזמין אותך לייעוץ להסבר מקיף ומפורט יותר בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לגברים- מהצוואר. - תגובה
שי שחר29/03/2012היי אלי
היות ועורך מעט כהה הייתי ממליץ על IPL ,כיון שבIPL יש האפשרות להסרת שיער אצל כהי עור ללא סכנת כוויות. בכל אופן המלצה נוספת, במידה ואתה חובב שיזוף וחשוף הרבה לשמש,דחה את הטיפולים לחורף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף בבית לא?
נועה01/04/2012היי אלי, גם לחבר שלי הייתה התלבטות דומה, ובזמן שחיפשנו כל מיני שיטות מצאנו מכשיר ביתי שמסיר שיער בטכנולוגיה של אינפרא אדום וגלי רדיו...קוראים לו me של חברת סינרון. הרבה מכונים משתמשים בו, מסתבר, אבל זה מכשיר שאתה יכול לקנות ולעשות את הטיפולים בבית, שזה טוב לגברים שבדרך כלל קצת מתפדחים מכל העניין... בכל מקרה הוא מאוד יעיל על שיער ככה, החבר שלי כרגע אחרי שבעה טיפולים, וממש רואים את ההבדל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)