מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער מאזור הפיןאנונימי01/04/2012
אשמח לתשובה משי לאור הבנתו המקצועית בהסרת שיער לגברים (פרסמתי הודעה גם באתר שלך, אבל לא הייתי בטוח מתי אתה נכנס לכל אחד מהפורומים).
אני סובל מספר שנים (בן 20) משיעור יתר, כמעט עד מרכז הפין.
אני מטופל במכון להסרת שיער בIPL באזור הצפון כמעט שנה, להסרת שיער מאזור אחר, והמטפלת שלי הסכימה לטפל גם באזור הפין.
רציתי להתייעץ איתך, האם זה בטוח להוריד שיער מאזור זה באמצעות שיטת IPL? באילו תופעות לוואי ניתן להתקל? שיעור יתר? כוויות?
את הטיפול אני יעבור עם בוקסר לבן על מנת לכסות ולמנוע חימום מיותר של האשכים.
טיפול ראשון אני צפוי לעבור בעוד כשבוע, ואני אשמח מאוד לשמוע את דעתך המקצועית ואולי אף לקבל טיפים לטיפול (האם רצוי להשתמש במשחה מאלחשת? האם להשתמש בעוצמה גבוהה? נמוכה? קראתי שעוצמה נמוכה עשויה לגרום להגברת השיעור)
כמו שאתה מסוגל להבין הנושא חשוב לי מאוד.
אני מודה לך מראש על תשובתך המקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה בעיה אצלי גם נמצאת !!!!
אנונימי07/04/2012אני נתקל באות בעיה של הבחור הזה ...אבל לצערי הבעיה שלי יותר קשה ואני יותר צעיר( <כי כמות השיער גבוהה מדי ונמצאת בכל חלק בגוף שלי ושיער עבה מאוד וצבעו שחור מאוד ...וגם באזורים מאוד מביכים נמצא אצלי וכן אצלי השיער הגיע למרכי אזור הפין...!!ואני עכשיו נמצא במצב קשה כי הבעיה הזאת מטרידה אותי מזמן רב לכן אשמח אם תסייעו לי בדרך הטיפול ולאיפה כדאי לפנות לאיזה רופא או ....מבקש לחזיר לי תשובה למייל שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה בעיה אצלי גם נמצאת !!!! - תגובה
שי שחר09/04/2012אתה מוזמן לפנות אלי במייל עם כל הפרטים,כולל הגיל שלך ואנסה לסייע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעזרה שלך !!!
אלירן סטייבין13/04/2012שלח לי המייל שלך כדי ליצר קשר איתך.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מאזור הפין - תגובה
שי שחר08/04/2012שלום רב
כפי שעניתי בפורום באתר שלי, יש לבצע טיפולים באיזור זה רק אצל מטפל מומחה ובעל ניסיון
לגבי העוצמות מחליט המטפל על פי הנתונים שבפניו וכנ"ל לגבי כל ההליך המקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)