הסרת שיער לצמיתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער לצמיתות
    מבולבלת
    02/04/2012

שלום רב,
    אני מעוניינת לבצע טיפולי הסרת שיער בגוף.
    אני בעלת עור בהיר ושיער כהה, דק וארוך.
    עשיתי בעבר טיפולי לייזר בחברת "אריאל", שפשטה את הרגל גם היא, ולכן הטיפולים הופסקו בטרם סיומם. עשיתי לא מעט טיפולים אשר הביאו לדילול, אך לא להעלמות השיער, כאשר התוצאות הטובות ביותר הושגו בבית השחי ובמפסעות ואילו בחלק העליון של הרגל כמעט שאין שינוי. יש לציין שהטיפולים כאבו לי מאוד, גם בשימוש של משחה מאלחשת.
    אני מבולבלת לגבי מהי "השיטה החדשנית ללא כאב" האם זו IPL \ SHR או בכלל משהו אחר..
    בנוסף, לאחרונה מכוני קוסמטיקה קטנים / קוסמטיקאיות פרטיות, מפרסמים קופונים לסדרת טיפולים בהנחה גדולה. אני מבינה שישנם מכשירים אשר חייב רופא להפעלתם, האם זה אומר משהו על המכשירים שמכונים אלו / קוסמטיקאיות מחזיקים בהם?
    תודה רבה!!! ויום טוב:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער לצמיתות

הוספת תגובה

• הסרת שיער לצמיתות - תגובה

סופי ברנר
    03/04/2012

שלום לך,

באמת אזור רגל עליונה לפעמים יותר "עקשני" לטיפולי הסרת השיער. ותוצאות סופיות תלויות לעיתים בתגובה אישית , גם אם טופלת במכשיר טוב ובעוצמות גבוהות.
    את לא רשמת את גילך וכמות הטיפולים שהספקת לעבור.
    עניין הכאב מאד אישי ויכול גם להשתנות ממכשיר למכשיר. בכל מקרה יש משחות אלחוש, כמו אמלה או דוקאין שלרוב, משמעותית מפחיתות את הכאב.
    הפעלת מכשירי לייזר לא חייבת להיעשות ע"י רופא, אך החזקתם של המכשירים הללו חייבת להיות במרכז רפואי, תחת השגחה רפואית.
    מכשירי IPL לא מחייבים השגחה רפואית ומותאמים למכוני קוסמטיקה קטנים יותר.
    אני ממליצה לך, להמשיך את הטיפולים במכשיר לייזר מסוג אלקסנדריט , המטפל יפה מאד בשיער דק כמו שלך).

בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו