הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    אורטל
    03/04/2012

שלום ,התחלתי טיפול ראשון בלייזר באצבעות ברגליים ואני נורא חוששת שזה יעורר זקיקי שיער רדומים.. האם השיטה הטובה ביותר באזור הנל היא באפילציה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• ל-karin, תקראי כמה תגובות מתחת, כבר

גל
    04/04/2012

כבר כתבו מנהלי הפורום כמה הודעות מתחת שזה לא יעורר זקיקי שיער רדומים כי השיער כבר יצא מהשורש ושהטיפול באיזור כף הרגל מאוד אפקטיבי בד"כ.
    בכל מקרה כתבתי את זה כדי לחסוך לך את ההמתנה במקרה ואולי את לחוצה, אני בכל אופן ובאופן אישי מהניסיון שלי ממליץ על הטיפול בלייזר כי התוצאות בו באמת מדהימות, אני מטופל בלייטשיר גם בכפות רגליים ורואים תוצאות נהדרות.
    אפילציה זאת עבודת נמלים ועבור עבודת הנמלים הזאת תצטרכי לשלם הרבה מאוד כסף שיכסו לך איזורים מאוד מאוד קטנים בגוף כיוון שהטיפול הוא שיערה שיערה שבהרבה מאוד מקרים עושים גם צלקות, אבל כל אחד והתקציב שלו.. בכל מקרה כפי שכתבה אחת מהמנהלות של הפורום הטיפול באיזור הזה הוא מאוד אפקטיבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו