הסרת שיער - כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער - כמה שאלות
    מנסה להבין
    12/02/2008

שלום,
    יש לי כמה שאלות בנוגע להסרת שיער:
    1. האם לעור בהיר ושיער כהה עדיף לייזר כי הוא יותר יעיל?
    2. יש מכונים או קוסמטיקאיות שמוכנים לעבוד בתשלום פר טיפול ולא בתוכנית ארוכה?
    3. תוך כמה טיפולים צפוי להתקבל שינוי כלשהו בכמות השיער?
    4. הייתי אצל קוסמטיקאית ונראה לי שתפסתי אותה בכמה אמירות לא מקצועיות ואני מנסה להבין אם אני צודק. היא אמרה שבהתחלה מתחילים בטיפולים בהפרש של שבוע וחצי, שעדיף לתפוס את השערות כשהן קצרות כי אז הן גם קצרות בתוך העור ולכן נהרגות יותר טוב. בנוסף היא הסבירה שאין מה לחשוש מזה שהגילוח יהפוך את השיער לעבה כי הטיפול ימנע את זה - לדעתי גילוח מעבה שיער זה מיתוס או אשליה אופטית. בקיצור - האמירות האלה מבוססות או שזה פשוט חוסר מקצועיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער - כמה שאלות

הוספת תגובה

• למנסה להבין

14/02/2008

שלום לך
    1. לייזר עדיף כי הוא יותר יעיל.
    2. אין לי הבנה בנושא התשלום והאופן.
    3. זה משתנה ממטופל למטופל ותלוי במספר גורמים,אך בגדול לאחר כ3 טיפולים ניתן כבר לחוש בהבדל.
    4. להגיע לטיפול כל שבוע וחצי זה מופרך ! באיזה מכשיר זה ?
    5. גילוח לא משנה את אופי השיער,לזה אחראית התורשה שלך. אופטית זה נכון היא נראית יותר עבה.כיהיא קרובה לגזע וגם חתוכה באלכסון,אתה יכול לנסות על מלפפון,לחתוך ישר - עיגול
    תחתוך באלכסון -אליפסה גדולה.
    לדעתי המשך לחפש...
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המכשיר

מנסה להבין
    16/02/2008

מדובר במכשיר IPL קריסטל.
    וכן, האמירות האלה היו נראות לא מקצועיות גם לי.

האם מישהו מה"לא מומחים" כאן מכיר גוף שעושה טיפולים לא בתוכניות טיפול ארוכות שכובלות אותך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו