תוצאות טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות טיפול
    שוש
    16/04/2012

שלום,הנני מסירה שיער במכשיר SHRאלמה.אני 3 חודשים אחרי טיפול שביעי ברגליים,והשערות צומחות כאילו כלום,אני חייבת גילוח כל יום,(יש קרחות חלקיות,אך השיער שצומח אינו פלומתי).שאלותי-
    1. האם כדאי להפסיק את הטיפולים כיוון שאינם יעילים לי,או לעבור למכשיר אחר?
    2.האם יש זמן טיפול ממוצע לאזור מסויים בגוף כיוון שהמטפלת מסיימת את הטיפול מהר מאד,ויכול להיות שלא חדר מספיק חום לאזור וזה פוגם בתוצאה?

אודה על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות טיפול

הוספת תגובה

• תוצאות טיפול - תגובה

שי שחר
    19/04/2012

שלום שוש

איני מכיר את המטפלת שלך,יתכן שבאמת היא לא עובדת עפ"י ההנחיות שיש לעבור על כל איזור שצורת שתי וערב למשך זמן מסוים, ואולי האנרגיה בה היא משתמשת,נמוכה מידי.
    ייתכן שצורת עבודתה תואמת את סוג וגוון העור שלך,אני מציע שתבררי את הענין איתה

בכל אופן,רצוי לשקול לעבור לשחמוש במכשיר קצת יותר "אגרסיבי"(במידה וגוון העור שלך מאפשר זאת), כמו טיפולי לייזר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שוש
    01/05/2012

שלום!
    אשמח לידע בעניין,
    נאמר לי שSHR אינו פוגם בשערה אלא מחליש אותה,האם זה נכון?
    יש מכשירי לייזר מגוונים כמו הלייטשר ו מכשיר חדש 4 שנים בשוק אומנימקס-DPC האם תוכל לומר מה ההבדלים בינהם ?גם מבחינת כאב?
    ושאלה אחרונה-
    מכיוון שאני אחרי טיפולים ורוצה מעבור מSHR ללייזר,כרגע צמיחת השיער שונה מהצמיחה הטבעית,אין בעיה לאבחן מחדש את האזור ע"מ לטפל בלייזר?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

שי שחר
    01/05/2012

היי שוש
    איני מכיר את אומנימקס אולם הוא גם בטכנולוגית IPL.
    לייטשיר הוא מכשיר לייזר מעולה
    כאב הינו אינדוידואלי ורצוי למרוח משחת אילחוש לפני הטיפולים
    מציע שתיגשי לאיבחון באחד המכונים הגדולים,צייני שעברת כבר טיפולים ואני מאמין שינסו להתאים עבורך את המכשיר שיהיה יעיל מבחינתך

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות טיפול - תגובה

סופי ברנר
    04/05/2012

הי שוש,

באופן כללי תוצאות הטיפול תלויות בשלושה פרמטרים: גוף המטופל והתאמתו לטיפולים, סוג המכשיר והתאמתו למטופל וכן טכניקת עבודה נכונה של המטפלת אשר עברה הכשרה על המכשיר.

בטיפול במכשיר סופרנו SHR מדובר בחימום הדרגתי של האיזור המטופל.
    טכניקת העבודה הנכונה היא חלוקת האיזור המטופל לגרידים (איזורים קטנים שגודלם נע בין 10-15ס"מ על 10 ס"מ) כאשר על כל גריד צריך לעבור בתנועה סיבובית כ 60 שניות.

אני מתקשה להצביע על הסיבה שבגללה התוצאות נראות כך בעינייך משום שחסר לי מידע .על כן הייתי ממליצה לך להגיע לאחד מהרשתות הגדולות לקבל ייעוץ והכוונה או לחילופין לבקש תשובות במכון בו את מטופלת.

בהצלחה,
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות טיפול - תגובה

סופי ברנר
    04/05/2012

הי שוש,

באופן כללי תוצאות הטיפול תלויות בשלושה פרמטרים: גוף המטופל והתאמתו לטיפולים, סוג המכשיר והתאמתו למטופל וכן טכניקת עבודה נכונה של המטפלת אשר עברה הכשרה על המכשיר.

בטיפול במכשיר סופרנו SHR מדובר בחימום הדרגתי של האיזור המטופל.
    טכניקת העבודה הנכונה היא חלוקת האיזור המטופל לגרידים (איזורים קטנים שגודלם נע בין 10-15ס"מ על 10 ס"מ) כאשר על כל גריד צריך לעבור בתנועה סיבובית כ 60 שניות.

אני מתקשה להצביע על הסיבה שבגללה התוצאות נראות כך בעינייך משום שחסר לי מידע .על כן הייתי ממליצה לך להגיע לאחד מהרשתות הגדולות לקבל ייעוץ והכוונה או לחילופין לבקש תשובות במכון בו את מטופלת.

בהצלחה,
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו