מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות טיפולשוש16/04/2012
שלום,הנני מסירה שיער במכשיר SHRאלמה.אני 3 חודשים אחרי טיפול שביעי ברגליים,והשערות צומחות כאילו כלום,אני חייבת גילוח כל יום,(יש קרחות חלקיות,אך השיער שצומח אינו פלומתי).שאלותי-
1. האם כדאי להפסיק את הטיפולים כיוון שאינם יעילים לי,או לעבור למכשיר אחר?
2.האם יש זמן טיפול ממוצע לאזור מסויים בגוף כיוון שהמטפלת מסיימת את הטיפול מהר מאד,ויכול להיות שלא חדר מספיק חום לאזור וזה פוגם בתוצאה?
אודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות טיפול - תגובה
שי שחר19/04/2012שלום שוש
איני מכיר את המטפלת שלך,יתכן שבאמת היא לא עובדת עפ"י ההנחיות שיש לעבור על כל איזור שצורת שתי וערב למשך זמן מסוים, ואולי האנרגיה בה היא משתמשת,נמוכה מידי.
ייתכן שצורת עבודתה תואמת את סוג וגוון העור שלך,אני מציע שתבררי את הענין איתה
בכל אופן,רצוי לשקול לעבור לשחמוש במכשיר קצת יותר "אגרסיבי"(במידה וגוון העור שלך מאפשר זאת), כמו טיפולי לייזר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שוש01/05/2012שלום!
אשמח לידע בעניין,
נאמר לי שSHR אינו פוגם בשערה אלא מחליש אותה,האם זה נכון?
יש מכשירי לייזר מגוונים כמו הלייטשר ו מכשיר חדש 4 שנים בשוק אומנימקס-DPC האם תוכל לומר מה ההבדלים בינהם ?גם מבחינת כאב?
ושאלה אחרונה-
מכיוון שאני אחרי טיפולים ורוצה מעבור מSHR ללייזר,כרגע צמיחת השיער שונה מהצמיחה הטבעית,אין בעיה לאבחן מחדש את האזור ע"מ לטפל בלייזר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שי שחר01/05/2012היי שוש
איני מכיר את אומנימקס אולם הוא גם בטכנולוגית IPL.
לייטשיר הוא מכשיר לייזר מעולה
כאב הינו אינדוידואלי ורצוי למרוח משחת אילחוש לפני הטיפולים
מציע שתיגשי לאיבחון באחד המכונים הגדולים,צייני שעברת כבר טיפולים ואני מאמין שינסו להתאים עבורך את המכשיר שיהיה יעיל מבחינתך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות טיפול - תגובה
סופי ברנר04/05/2012הי שוש,
באופן כללי תוצאות הטיפול תלויות בשלושה פרמטרים: גוף המטופל והתאמתו לטיפולים, סוג המכשיר והתאמתו למטופל וכן טכניקת עבודה נכונה של המטפלת אשר עברה הכשרה על המכשיר.
בטיפול במכשיר סופרנו SHR מדובר בחימום הדרגתי של האיזור המטופל.
טכניקת העבודה הנכונה היא חלוקת האיזור המטופל לגרידים (איזורים קטנים שגודלם נע בין 10-15ס"מ על 10 ס"מ) כאשר על כל גריד צריך לעבור בתנועה סיבובית כ 60 שניות.
אני מתקשה להצביע על הסיבה שבגללה התוצאות נראות כך בעינייך משום שחסר לי מידע .על כן הייתי ממליצה לך להגיע לאחד מהרשתות הגדולות לקבל ייעוץ והכוונה או לחילופין לבקש תשובות במכון בו את מטופלת.
בהצלחה,
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות טיפול - תגובה
סופי ברנר04/05/2012הי שוש,
באופן כללי תוצאות הטיפול תלויות בשלושה פרמטרים: גוף המטופל והתאמתו לטיפולים, סוג המכשיר והתאמתו למטופל וכן טכניקת עבודה נכונה של המטפלת אשר עברה הכשרה על המכשיר.
בטיפול במכשיר סופרנו SHR מדובר בחימום הדרגתי של האיזור המטופל.
טכניקת העבודה הנכונה היא חלוקת האיזור המטופל לגרידים (איזורים קטנים שגודלם נע בין 10-15ס"מ על 10 ס"מ) כאשר על כל גריד צריך לעבור בתנועה סיבובית כ 60 שניות.
אני מתקשה להצביע על הסיבה שבגללה התוצאות נראות כך בעינייך משום שחסר לי מידע .על כן הייתי ממליצה לך להגיע לאחד מהרשתות הגדולות לקבל ייעוץ והכוונה או לחילופין לבקש תשובות במכון בו את מטופלת.
בהצלחה,
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)