בחירה בין סופרנו ללייטשיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירה בין סופרנו ללייטשיר
    בחורה25
    20/04/2012

שלום
    התחלתי טיפול ראשון במכון בו יש את המכשירים: סופרנו, לייטשיר וקנדלה.

נאמר לי שלא משנה סוג המכשיר, הלייטשיר והסופרנו פועלים בצורה דומה.

לא נשמע לי כל כך הגיוני. איך בכל זאת יודעים איזה מכשיר כדאי יותר לאותו בנאדם, הסופרנו או הלייטשיר? אני ביקשתי את הסופרנו כי שמעתי שהוא פחות כואב וחדיש יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בחירה בין סופרנו ללייטשיר - תגובה

שי שחר
    22/04/2012

שלום לך
    בניגוד ללייטשיר שהוא המכשיר השכיח והמוכח יותר בתוצאותיו,הסופרנו הוא מכשיר diode כמו הלייטשר. המכשיר עובד באורך גל של 810 ננומטר,אולם המכשיר פועל על שתי טכנולוגיות ויש לו שתי תוכניות הפעלה.

תכנית הפועלת בטכנולוגית SHR. התכנית עובדת על קרן לייזר המשדרת גלים גלים של פולסים רצופים ומהירים אשר חודרים דרך האפידרמיס (שכבת העור העליונה) לדרמיס (שכבת העור התחתונה שם ממוקמים זקיקי השיער) ובתהליך חימום הדרגתי חודרים גלים אלו לשכבת העור התחתונה מבלי לפגוע בשכבת העור העליונה, והורסים את זקיקי השיערה על ידי זהוי הפיגמנט שלה.
    בנוסף קיימת אפשרות במכשיר זה לטכניקה ייחודית -IN-MOTION (בתנועה). באמצעות טכניקה זו ובשילוב טכנולוגיית SHR ניתן להגיע לפגיעה בזקיק השערה ומבלי לפגוע בשכבת העור העליונה וזאת על ידי טיפול תוך חימום הדרגתי של שכבות העור. בנוסף לכך טכניקה זו מאפשרת לכסות אזורים נרחבים על ידי התנועתיות, וכך המטפל לא מדלג אזורים מסוימים בעת הטיפול כל זאת בטיפול קצר ותוך כדי הפחתה למינימום כאב ולמינימום תופעות לוואי. בטכנולוגיה הנ"ל ניתן לעבוד על עור שזוף וכהה, ועל סוגי שיער שונים ומגוונים וביניהם שיער פלומתי וזאת בשונה מכל מכשירי הלייזר הקיימים
    SHR אומנם פחות כואב אולם השאלה שצריך לבדוק עם מטפלייך,האם הוא אכן המתאים ביותר עבורך

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו