הסרת שיער מאיזור החזה ופטמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מאיזור החזה ופטמות
    בחורה25
    01/05/2012

שלום, יש לי 2 שאלות:

1. אני בת 25 ויש לי שיעור באיזור החזה ומסביב לפטמות. במכון בו אני מסירה יש מכשירי לייטשיר, סופרנו וקנדלה. נאמר לי שהקנדלה הוא הכי "אגרסיבי" ויכול להתמודד גם עם שערות דקות ועדינות, לכן הוא הכי מתאים לאיזור החזה (אצלי יש גם שערות דקות וגם עבות יותר). האם אכן הקנדלה הוא הכי אגרסיבי מבין שלושת המכשירים?

2. האם לאחר טיפול ראשון בבית השחי ובמפשעות, כל השיער אמור לנשור? עברו שבועיים וקצת מאז הטיפול הראשון ולא כל השיער נשר. האם זה תקין?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער מאיזור החזה ופטמות - תגובה

סופי ברנר
    03/05/2012

היי בחורה25,

קנדלה אלכסנדריט הוא מכשיר לייזר שמסוגל לטפל בשיער דק ופלומתי ואשר נוהגים לעבוד איתו באיזורים עדינים יותר.
    היות ואני לא רואה את מצב השיער אני יכולה לשער כי, ייתכן וזו הסיבה שבשלה הומלץ לך לעבור איתו את הטיפול באיזור החזה.
    לגבי הנשירה, תהליך הנשירה מתרחש בין שבועיים לשלושה מיום הטיפול אך חשוב להדגיש כי לא כל השיער נושר בבת אחת. הסיבה לכך היא שישנם הרבה מחזורי צמיחה של שערות.
    בכל מקרה מה שאת מתארת נשמע תקין.

בהצלחה,
    סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו