רציתי לדעת בקשר לטווח הזמן בין טיפו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לדעת בקשר לטווח הזמן בין טיפו
    גל
    05/05/2012

אני עושה טיפולים כבר מעל שנתיים, מלכתחילה אמרו לי שעדיף לחכות בין טיפול לטיפול כמה שיותר זמן, כי ככה הפיגמנטציה בעור יותר טובה והטיפול יותר אפקטיבי, יוצא לי לחשוב על זה ולפי הפשט של העניין אני מרגיש שככל שאני מחכה יותר בין טיפול לטיפול ככה השיערה מתחזקת יותר ואז הטיפול במשך הזמן יהיה פחות אפקטיבי כי כשעושים טיפולים בזמנים קצרים השיערה לא מספיקה להתחזק ואז שוב נשרפת ונשרפת עד שהיא ממש נחלשת סופית, השאלה שלי היא האם כדאי לי באמת לחכות טווחי זמן ארוכים ככל האפשר (לא בהגזמה כמובן- משהו כמו 6-7 חודשים בין טיפול לטיפול), או לבוא כל 3-4 חודשים? והאם ההשערה שלי נכונה או לא? תודה מראש. ד"א הטיפולים אפקטיביים מאוד ואני בטיפול ה6 ומקפיד מהטיפול הראשון לבוא כל 6-7 חודשים לטיפול באותו איזור, בן 22 אם זה עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רציתי לדעת בקשר לטווח הזמן בין טיפו - תגובה

סופי ברנר
    05/05/2012

היי גל,

בתחילת תוכנית הטיפולים נהוג להמתין בממוצע כחודשיים, עם התקדמות הטיפולים ניתן ואפשר להגדיל את טווח הטיפולים ל 3 חודשים ויותר וזאת בתנאי שמחזורי הצמיחה של השיער נותרו מעטים ומצומצמים.
    במילים פשוטות, אם הצמיחה היא איטית וכמות השיער היא מועטה ממולץ להגדיל טווחים בין הטיפולים ובזאת למקסם את התוצאות בכל טיפול אך אם כמות השיער עדיין גדולה והשיער צומח רגיל/מהר מומלץ לשמור על טווח סביר של חודשיים - שלושה.

בכל מקרה טווח הזמן בין הטיפולים אינו נובע משיקולי פיגמנטציה כי אם ממחזוריות צמיחת השיער בגוף.

בהצלחה,
    סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו