פיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה
    אני
    05/05/2012

שלום,
    התחלתי להסיר שיער בלייזר מאיזור המפשעה.
    לאחר הטיפול השני שמתי לב לפיגמנטציה באיזור ורציתי לשאול האם זה חולף והגיוני שמופיע? מה עליי לעשות? זה קצת מלחיץ...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה - תגובה

סופי ברנר
    06/05/2012

היי אני,

ראשית, חשוב מאוד כי תתייעצי עם המכון בו את מטופלת ותוודאי כי אכן מדובר בפגמנטציה ולא בכוויה.

שנית, והיה ואכן מדובר בפיגמנטציה באיזור המפשעה לרוב היא קשורה בבעיה קודמת לדוגמא, שימוש בשעווה או הסרת שיער בגילוח.
    יחד עם זאת, לרוב עם התקדמות הטיפולים ניתן לראות כי הטיפולים בלייזר משפרים את מצב הפיגמנטציה וכי היא הופכת לכהה פחות.
    בהצלחה,

סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    06/05/2012

תודה סופי
    אך אדע אם באמת מדובר בכוויה?
    אני לא בטוחה שהמכון יודה שזאת כוויה, איך ניתן לומר בוודאות?
    ואם זו כוויה , ישנה פרוצדורה או משהו שעליי לעשות??
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה - תגובה

סופי ברנר
    06/05/2012

היי אני,

ראשית, חשוב מאוד כי תתייעצי עם המכון בו את מטופלת ותוודאי כי אכן מדובר בפגמנטציה ולא בכוויה.

שנית, והיה ואכן מדובר בפיגמנטציה באיזור המפשעה לרוב היא קשורה בבעיה קודמת לדוגמא, שימוש בשעווה או הסרת שיער בגילוח.
    יחד עם זאת, לרוב עם התקדמות הטיפולים ניתן לראות כי הטיפולים בלייזר משפרים את מצב הפיגמנטציה וכי היא הופכת לכהה פחות.

בהצלחה,

סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו