הסרת שיער באזור הפאות והצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער באזור הפאות והצוואר
    שרון 111
    07/05/2012

שלום,

מזה זמן מה שאני מסירה שיער באמצעות לייזר באזור הפאות שבפנים. התוצאות טובות והשיער דליל יותר בצורה משמעותית. בפעם האחרונה שעשיתי טיפול (לפני חודשיים) אמרתי למטפלת שיש כמה שערות בצוואר שמציקות לי. היא עברה לי על הצוואר באופן חד פעמי ומאז נראה שהשערות באזור רק התרבו ונראות כעת בולטות יותר. האם זה ייתכן?! כיצד אפשר לתקן את המצב?! אני מפחדת שזה ישאר כך ושבגלל טיפול אחד המצב נהיה הרבה יותר גרוע ובלתי הפיך. מפחדת שאם אגיד לה לעבור פעם נוספת זה אף יחמיר יותר את המצב. בבקשה עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועוד שאלה..

שרון 111
    07/05/2012

באמת יכול להיות שטיפול בלייזר גם יכול להזיק ולהחמיר את מצבן של השערות?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה.. - תגובה

סופי ברנר
    07/05/2012

היי שרון 111,

בכדי לנסות ותת לך מענה מקצועי יותר חסר לי מידע:
    האם הצוואר גולח טרם הטיפול? באיזה מכשיר טופלת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקיקים רדומים

שולה
    13/05/2012

היי שרון, כנראה שהטיפול עורר לך זקיקים רדומים... תקשיבי, לא לייזר ולא נעליים, יש מכשיר IPL שרץ בשוק קוראים לו אורלייט פלוס,הוא מטפל באזורים ההורמונליים האלה ולמי שיש אותו יש את היכולת לעבוד בעוצמות במתאימות שלא יעוררו את הזקיקים האלה. יש לחברה שלי את המכשיר והוא פגז אם תרצי אעביר לך את הפרטים שלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו