שיער שצומח לאחר גילוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער שצומח לאחר גילוח
    אלון
    08/05/2012

שלום
    אני בן 22 ואני לפני טיפול חמישי בלייזר (לא בדיוק לייזר. קוסמטיקאית).
    פניתי לטיפול ע"מ להסיר שיער בעיקר באזור הפנים (עצמות לחיים), צוואר-זקן תחתון ועורף

לפני כל טיפול המטפלת הייתה מגלחת את איזור העורף ויורדת עם הסכין גילוח הרבה מתחת וגם גולשת לצדדים לכיוון הכתפיים ובעצם נוצרה לי בגב מעין רצועה ללא שיער (כאשר בשאר הגב שיער בלונדיני קצר מאוד)
    יש לציין שלא כל האזור שהיא גילחה הוא מיועד לטיפול אלא רק העורף.

היא טענה שאני לא אדאג ושהיכן שהיא גילחה ולא תבצע עם הלייזר השיער יצמח שוב ולא יהיה הבדל.
    הבעיה שהשיער צומח והוא שיער שחור וארוך!
    כרגע הגב שלי כולו ללא שיער (מטבעי) ורק הגב עליון, מצד ימין לצד שמאל, עם שיער.

מה אוכל לעשות? אני ממש אובד עצות.. אני מתבייש להוריד חולצה כי הגב שלי נראה ממש מוזר כי חלקו העליון עם שיער שחור וארוך והשאר ללא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער שצומח לאחר גילוח

הוספת תגובה

• שיער שצומח לאחר גילוח - תגובה

שי שחר
    10/05/2012

היי אלון

איזה סוג שיער היה מתחת לעורף ומה היה ציבעו? מדוע החליטה הקוסמטיקאית לגלחו אם אינו קשור לטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אלון
    10/05/2012

בעורף ומתחת לעורף היה שיער פלומתי וקצת שחור אבל בשאר הגב השיער בלונדיני וקצר מאוד ורק מקרוב היו רואים אותו.
    אין לי מושג מה חשבה הקוסמטיקאית כאשר גילחה גם את האזור שלא עובר טיפול. כאשר הבעתי דאגה היא אמרה שלא אדאג ושהשיער שם יצמח בלונדיני פלומתי..

בכל אופן בסוף כל טיפול היתה לי מעין רצועה כזו בין השכמות [כולל] שכולה מגולחת.
    כרגע כל הרצועה הזו מצמיחה שיער עבר,ושחור וארוך יותר.

אני באמת אובד עצות.. מה עדיף לעשות אני כבר ממש לא יודע..
    להשאיר את זה ככה? לעשות טיפול באיזור שהפך לשעיר יותר? ואז כמו שאמרתי ניתן יהיה לראות מעין מדרגה כזו בין השיער הבלונדיני לאזור ללא שיער [מניסיון זה בולט. כיון שאני בהיר]
    או אולי לעשות טיפול בכל הגב על מנת שלא תהיה את אותה מדרגה?
    הקוסמטיקאית אמרה שלא יכול להיות שהשיער הפך לעבה יותר [אתמול הייתי אצלה שתראה מה קרה לי] כיון שהיא אומרת שאם מגלחים את השיערה (מבחוץ בעצם) אופן הגדילה ועובי השיערה אינו משתנה כיון שזה כבר תת-עורי
    אבל בפועל, תת עורי או לא תת-עורי.. נהיה לי שיער שחור ובולט יותר. וזו עובדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

שי שחר
    14/05/2012

שלום אלון
    גילוח אכן משנה את מראה שטח פני השיערה אך לא באמת מצמיח יותר שיער בד"כ. אולם,מדובר בשיער הורמונלי מטבעו ,שלא "התבשל" עדיין ואולי באמת נוצרה צמיחה שונה.
    לייזר עלול להעיר שם זקיקים רדומים כך שקשה להגיע להחלטה מה ניתן לעשות.
    רצוי לגשת למכון,שניים לאיבחון ולבדוק את האופציה.קח בחשבון שעד לגיל 30 לערך,לא רצוי לבצע הסרת שיער בגב עליון-כתפיים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אלון
    19/05/2012

קודם תודה רבה על התשובות.

שנית,
    פניתי למנהל הקליניקה שבה אני מבצע את הטיפולים והוא אמר שאם אני רוצה להסיר את השיער המדובר, בגב העליון, הוא יעשה לי זאת ללא עלות כלל (כאילו כפיצוי על עוגמת הנפש..).

עכשיו אני מתלבט ממש.

להשאיר כמו שזה? או לעשות טיפול בגב עליון ואז תהיה לי את אותה "מדרגה" בין שיער בלונדיני-פלומתי-קצר לבין איזור חלק לגמרי.

למה לא מומלץ לבצע טיפול כזה עד גיל 30?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו