כתמי פיגמנטציה בעקבות אינפרא אדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי פיגמנטציה בעקבות אינפרא אדום
    א
    10/05/2012

שלום,
    אני עושה טיפולי הורדת שיער באינפרא אדום בידיים ולאחרונה נוספו לי שלושה כתמים כהים על הידיים. האם ייתכן שזה כתוצאה מהאינפא? אם כן, האם כדאי לי להפסיק את הטיפול או להמשיך?
    חשוב לציין שאני כהת עור (תמנייה)
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתמי פיגמנטציה בעקבות אינפרא אדום - תגובה

שי שחר
    10/05/2012

שלום לך
    יתכן והכתמים הם תגובה לטיפול
    אני אישית ממליץ לא לטפל בקיץ באיזורים חשופים, על אחת כמה וכמה שאת כהת עור.
    עדיף להמשיך באוקטובר-נובמבר

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמי פיגמנטציה בעקבות אינפרא אדום - תגובה

סופי ברנר
    13/05/2012

היי א'

ייתכן והכתמים הללו הם כוויה שנוצרה כתוצאה מעוצמות גבוהות ביחס לצבע עורך כרגע, חשוב שתגשי למכון בו את מטופלת ותבדקי מולם באם נדרש המשך טיפול.
    באופן כללי קיימים היום בשוק מכשירי לייזר בהם ניתן לטפל גם בתקופת הקיץ כך שאין מניעה מביצוע טיפולים בתקופת השיזוף אפילו שאת תמניה.
    יחד עם זאת, חשוב מאוד להקפיד על מקדם הגנה וכן לא להיות עם שיזוף טרי (אדמומיות בעור או "חתימה" שנשארת לאחר הטבעת האצבע) משום שבמקרה כזה הסבירות לכוויה עולה.

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי את אורלייט פלוס

לולי1234
    15/05/2012

היי, כנראה שעובדים עלייך במכשיר שלא מתאים לצבע העור שלך. רק למכשיר אורלייט פלוס יש ידית שיכולה להתאים לכהות עור. תבררי למי מהקוסמטיקאיות יש את המכשיר באיזור שלך ותנסי, יש גם ידית שמעלימה פיגמנטציה אז בכלל שווה לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו