הסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר
    hori
    12/05/2012

שלום לכולם, לאחרונה שמעתי שהסרת שיער בלייזר זה לא באמת לצמיתות אלה רק לכמה שנים, הייתי רוצה לדעת אם זה נכון (ואם כן לכמה שנים).
    בנוסף, איך אוכל לדעת אם צבע העור שלי מתאים לזה ומאיזה גיל אפשר להתחיל.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• אפשק לקבל תשובה בבקשה

hori
    11/06/2012

שלום לך

הסרת שיער אכן אינה לצמיתות אלא לטווח ארוך. הענין מושפע מכך שבגופינו בנק ענק שך זקיקים רדומים שעלולים להתעורר בעתיד מכל מיני סיבות,גיל,הורמונלי,מצבים פיזיולוגיים וכדומה

לכן,בתום סידרת טיפולים,רצוי להיות עם היד על הדופק,ובמידה ויש התעוררות קלה של צמיחה באיזור שטופל בעבר,והענין משמעותי בעינייך,ניתן לבצע טיפול משמר.

בנות יכולות להתחיל בטיפולי הסרת שיער כשנה לאחר הופעת המחזור החודשי ובנים,בגיל 21-22. יש לקחת בחשבון שקיימים עדיין איזורים בגוף,בהם צומח השיער מאוד דק ופלומתי ולהיזהר מלטפל בהם כי זקיקים רדומים עלולים להתעורר ועלולה להיות צמיחה מוגברת של שיער באיזורים אלו.
    כדי לוודא מה נכון ומתאים לך,אני ממליץ לפנות למספר מכונים ולקבל ייעוץ.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשק לקבל תשובה בבקשה - תגובה

שי שחר
    12/06/2012

תשובה בגוף שאלתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו