הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    שקד
    13/05/2012

היי שמי שקד בן 20. לאחר תקופה ארוכה של התלבטויות האם לעשות הסרת שיער בלייזר או לא החלטתי ללכת על זה. האזורים המטופלים הם גב תחתון וישבן בהם הפריע לי מאוד כמות השיער. לפני כשבועיים עשיתי את הטיפול הראשון, אך מספר בעיות עלו. הראשונה שלאחר ההסרה יש גירוד בלתי נסבל בישבן. הבעיה השניה, והחמורה יותר היא העובדה שזה ניראה פשוט לא טבעי. אמנם המטרה שלי היא נטו לדלל את השיער בישבן אך לאחר הטיפול הסתכלי שנית, וניראה לי שגם אחרי דילול זה יראה לא טבעי כי הרגליים שלי יחסית שעירות (זה בניגוד לשאר חלקי הגוף שם אני חלק או עם מעט מאוד שיער). האם אתם ממליצים לי להפסיק את ההסרה בישבן לגמרי (חשוב לי לציין שבגב התחתון אין שום בעיה) או אולי לעשות דילול גם ברגליים (דבר שאני ממש לא מתלהב ממנו גם כי השיער לא מפריע לי במיוחד והסיבה השניה היא שדילול אומר שבמשך תקופה לא קצרה, עד שאני יגיע לדילול הרצוי הרגליים שלי יהיו מגולחות, מראה קצת לא גברי לדעתי. אשמך אולי לשמוע הצעות אחרות.תודה על ההקשה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• שקד השיער בישבן יקבל דילול ויראה טב

גל
    13/05/2012

שקד השיער בישבן יקבל דילול ויראה טבעי אחרי כמה טיפולים, בהתחלה ברור שזה נראה מגולח ואפילו אתה קולט שהעור שלך בצבע אחר, אבל אחרי 3 טיפולים תראה שהשיער גודל אחיד ומתחבר לשאר הגוף, בכל אופן הייתי ממליץ לך לעשות גם ברגליים למרות שאתה גבר, פשוט הישבן, השוקיים והיריכיים זה איזורים מחוברים והייתי ממליץ לך לעשות יום ראשון ישבן+גב תחתון, יום שני שוקיים, יום שלישי יריכיים והצמיחה היא בד"כ אותה כמות באיזורים והם מקבלים דילול משמעותי תוך טיפול ואפילו שניים, משמעותי ביותר אפילו (ככה לפחות אצלי). בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

סופי ברנר
    13/05/2012

היי שקד,

אני בהחלט מצטרפת לדבריו של גל.
    טיפול אחד אינו מספיק בכדי לראות תוצאה משום שעדיין ישנם הרבה מחזורי צמיחה של שיער והצפיפות היא גבוהה ולכן עליך להמשיך לטפל באיזורים הללו.
    לגבי הגירוד - בתהליך הטיפול יש השמדה של שערות והגוף מתייחס לשערות האלו כאל גוף זר ודוחף אותן החוצה עד שהן נושרות. בתהליך הזה האיזור המטופל מתמלא בשערות האלו וכן במחזורי צמיחה חדשים שמרגישים כמו "קוצים" ולכן זה מגרד. לאחר מס' ימים כאשר השיער נושר והחדש ארוך מספיק, התחשוה חוזרת להיות כמו קודם.
    הייתי ממליצה לך לעשות טיפול גם ברגליים משום שבטיפול נכון ניתן לצור מראה אחיד של דילול ולא קרחות כך שהתוצאה המלאה תהיה אחידה, זורמת ואסתטית.

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    16/05/2012

שלום שקד
    רציתי רק להוסיף על התשובות שקיבלת,שניתן גם לדלל את הגבולות בין הישבן לרגליים,מעט עם מכונת תספורת ואז הסרת השיער מהישבן לא תיראה קיצונית כל כך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו