הורדת שיער בלייזר- שיער פלומתי ודק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער בלייזר- שיער פלומתי ודק
    עידן
    15/05/2012

ערב טוב , אני שוקל לעשות לייזר במספר איזורים בגוף.
    לאחר התייעצות עם הקוסמטיקאית היא הביעה חשש מכיוון שהאיזורים שבהם אני רוצה להוריד שיער- הם לא מספיק חזקים והשיערות שם דקות.

אני בכל זאת נחרץ לעשות את הטיפול והבנתי ממנה שיכולה לקרות תוצאה הפוכה ובמקום שהשיער יירד בעקבות הלייזר, נהפוך הוא וייצמח יותר שיער.

כמה זה נכון והאם הסיכון שווה את זה? [צריך לציין שאני לא יכול לסבול את זה ובגלל זה אני רוצה מאוד לעשות את הטיפול]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הורדת שיער בלייזר- שיער פלומתי ודק - תגובה

שי שחר
    16/05/2012

שלום עידן

באיזה איזורים מדובר ומה הוא גילך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

עידן
    18/05/2012

איזור צידיי הבטן בעיקר.
    אני בן 18

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

שי שחר
    19/05/2012

שלום לך עידן

בגילך אינני ממליץ בכלל על טיפולי הסרת שיער,ועל אחת כמה וכמה ל א באיזור צידי הבטן שם השיער דקיק והורמונלי ועלול לצמוח יותר בעקבות הטיפול,זו היא אפשרות שעלייך לקחת בחשבון ואם תתעקש עדיין לבצע את הטיפול,אני כמטפל,הייתי מחתים אותך על כך שאתה מודע לכל התסריטים האפשריים

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשחר

חלי
    25/05/2012

באמת הוחתמתי, אבל גם קבעתי שנעשה טיפול אחד לראות איך זה מתבצע ואז נקבע אם להמשיך או לא.
    ואני חושב שהגיל הוא לא תמיד פקטור, צריך לקחת בחשבון הרבה דברים, כמו זה שלמשל אני מאוד מפותח לגיל שלי ויש לי יותר שיער מלאנשים שהם בני 25+ אפילו, אז מה עדיף לעשות, להשאיר את זה ככה כמו שזה? (לטעמי- לא יפה ומגעיל) או לחכות הרבה מאוד שנים ואז לעשות טיפול (שזה ממש לא נשמע ריאלי..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשחר - תגובה

שי שחר
    28/05/2012

היי עידן

במקרה שתיארת ,הפקטור של הגנטיקה, מהצד שלך אתה רואה אותו כיתרון,ומהצד שלי כמטפל,אני רואה אותו כעודף טסטוסטרון שעלול להאט את התוצאות המקוות
    ככלל, אין תשובות של שחור או לבן בעניני הסרת שיער. אף פעם לא ניתן לצפות מה יקרה.אנו כמטפלים שרואים המון לקוחות ,לומדים מניסיון,ומייעצים לכם,בהתאם למקרים רבים שראינו.
    קח בחשבון שטיפול אחד הוא ממש לא אינדיקציה למה שיקרה בהמשך ומה שנותר לי,הוא לאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת שיער בלייזר- שיער פלומתי ודק - תגובה

סופי ברנר
    29/05/2012

היי עידן,

גיל 18 עדיין יושב בהגדרה של גיל התבגרות כאשר המשמעות העיקרית בהתייחסות לשאלתך, היא שינויים הורמונליים אשר משפיעים על תהליך צמיחת השיער ועוררות של זקיקים רדומים כך ששיער שהיה פלומתי ועדין הופך לשיער טרמינאלי (גס ועבה).
    מהתיאור שלך אני יכולה לשער כי השיער פלומתי ועדין כך שעדיין לא סיימת את ההתפתחות המלאה של הצמיחה וזאת למרות שבתחושה שלך אתה בטוח שכן.
    ההמלצה לא להסיר שיער בשלב הזה נובעת מכך שבשל גילך הצעיר המלחמה של הלייזר בזקיקים ובהרומונים היא גדולה יותר כך שלמעשה תדרש בכמות טיפולים רבה מאוד בכדי לקבל תוצאה כלשהי.
    אני הייתי ממליצה לך להגיע לאבחון באחת מהרשתות בכדי שיתנו חוות דעת לאחר בדיקה של השיער שלך ושל האיזורים המדוברים.

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו