מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת שיער בלייזר- שיער פלומתי ודקעידן15/05/2012
ערב טוב , אני שוקל לעשות לייזר במספר איזורים בגוף.
לאחר התייעצות עם הקוסמטיקאית היא הביעה חשש מכיוון שהאיזורים שבהם אני רוצה להוריד שיער- הם לא מספיק חזקים והשיערות שם דקות.
אני בכל זאת נחרץ לעשות את הטיפול והבנתי ממנה שיכולה לקרות תוצאה הפוכה ובמקום שהשיער יירד בעקבות הלייזר, נהפוך הוא וייצמח יותר שיער.
כמה זה נכון והאם הסיכון שווה את זה? [צריך לציין שאני לא יכול לסבול את זה ובגלל זה אני רוצה מאוד לעשות את הטיפול]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שיער בלייזר- שיער פלומתי ודק - תגובה
שי שחר16/05/2012שלום עידן
באיזה איזורים מדובר ומה הוא גילך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
עידן18/05/2012איזור צידיי הבטן בעיקר.
אני בן 18* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
שי שחר19/05/2012שלום לך עידן
בגילך אינני ממליץ בכלל על טיפולי הסרת שיער,ועל אחת כמה וכמה ל א באיזור צידי הבטן שם השיער דקיק והורמונלי ועלול לצמוח יותר בעקבות הטיפול,זו היא אפשרות שעלייך לקחת בחשבון ואם תתעקש עדיין לבצע את הטיפול,אני כמטפל,הייתי מחתים אותך על כך שאתה מודע לכל התסריטים האפשריים
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר
חלי25/05/2012באמת הוחתמתי, אבל גם קבעתי שנעשה טיפול אחד לראות איך זה מתבצע ואז נקבע אם להמשיך או לא.
ואני חושב שהגיל הוא לא תמיד פקטור, צריך לקחת בחשבון הרבה דברים, כמו זה שלמשל אני מאוד מפותח לגיל שלי ויש לי יותר שיער מלאנשים שהם בני 25+ אפילו, אז מה עדיף לעשות, להשאיר את זה ככה כמו שזה? (לטעמי- לא יפה ומגעיל) או לחכות הרבה מאוד שנים ואז לעשות טיפול (שזה ממש לא נשמע ריאלי..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר - תגובה
שי שחר28/05/2012היי עידן
במקרה שתיארת ,הפקטור של הגנטיקה, מהצד שלך אתה רואה אותו כיתרון,ומהצד שלי כמטפל,אני רואה אותו כעודף טסטוסטרון שעלול להאט את התוצאות המקוות
ככלל, אין תשובות של שחור או לבן בעניני הסרת שיער. אף פעם לא ניתן לצפות מה יקרה.אנו כמטפלים שרואים המון לקוחות ,לומדים מניסיון,ומייעצים לכם,בהתאם למקרים רבים שראינו.
קח בחשבון שטיפול אחד הוא ממש לא אינדיקציה למה שיקרה בהמשך ומה שנותר לי,הוא לאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער בלייזר- שיער פלומתי ודק - תגובה
סופי ברנר29/05/2012היי עידן,
גיל 18 עדיין יושב בהגדרה של גיל התבגרות כאשר המשמעות העיקרית בהתייחסות לשאלתך, היא שינויים הורמונליים אשר משפיעים על תהליך צמיחת השיער ועוררות של זקיקים רדומים כך ששיער שהיה פלומתי ועדין הופך לשיער טרמינאלי (גס ועבה).
מהתיאור שלך אני יכולה לשער כי השיער פלומתי ועדין כך שעדיין לא סיימת את ההתפתחות המלאה של הצמיחה וזאת למרות שבתחושה שלך אתה בטוח שכן.
ההמלצה לא להסיר שיער בשלב הזה נובעת מכך שבשל גילך הצעיר המלחמה של הלייזר בזקיקים ובהרומונים היא גדולה יותר כך שלמעשה תדרש בכמות טיפולים רבה מאוד בכדי לקבל תוצאה כלשהי.
אני הייתי ממליצה לך להגיע לאבחון באחת מהרשתות בכדי שיתנו חוות דעת לאחר בדיקה של השיער שלך ושל האיזורים המדוברים.
בהצלחה
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)