הסרת שער מהכתפיים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שער מהכתפיים ?
    יורם
    04/06/2012

שלום, שי אני אשמח אם תוכל לענות לי -
    אני מעוניין להסיר שער מהכתפיים והעורף\גב עליון. אני בן 24, שיער עבה וכהה, גוון עור מעט כהה. הייתי מעוניין לדעת איזו שיטה מומלצת, מה הסיכויים שהטיפול לא יצליח ואילו תופעות לוואי תתכנה ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שער מהכתפיים ?

הוספת תגובה

• הסרת שער מהכתפיים ? - תגובה

סופי ברנר
    09/06/2012

הי יורם,

על פניו נשמע כי אתה מתאים לשתי הטכנולגיות IPL ולייזר ושתיהן יכולות לייצר תוצאות טובות.
    לרוב בטיפול בטכנולוגיה ,במכשיר המתאים ובטכניקת עבודה הנכונה ניתן להשיג תוצאות מרשימות באיזורים אלו אך יחד עם זאת חשוב שתדע כי מדובר באיזורים הורמונליים, זאת אומרת שישנם עוד מאות זקיקים רדומים שעשויים להתעורר כתוצאה משינויים שהגוף שלך חווה או יחווה.
    בכל מקרה, כל צמיחה שתהיה בתהליך הטיפולים שלך תושפע גם היא מתהליך הסרת השיער ותקבל טיפול ככל שאר השערות באיזור.
    קיימות מס' תופעות לוואי חריגות שאינן שכיחות כלל אך חשוב שתכיר: אדמומיות, עקצוץ או צריבה קלה, דלקות הנגרמות עקב זיהומים, צלקות, נפיחות של הפפולות באיזור המטופל. אלו עשויות לעבור ולחלוף לאחר מס' ימים. תופעה חריגה נוספת הינה כוויה אשר עשויה להגרם לרוב כתוצאה מטיפול בעוצמות גבוהות מדי.

בהצלחה
    סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו