טכנולוגית elos

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טכנולוגית elos
    נעמה
    14/06/2012

שלום, רציתי לדעת מה זה טכנולוגית elos להסרת שיער? אני יודעת שזה אינפרא אדום וגלי רדיו, אבל מה זה אומר? זה מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טכנולוגית elos

הוספת תגובה

• טכנולוגית elos - תגובה

שי שחר
    14/06/2012

שלום נעמה

טכנולוגיית אלוס פותחה ע"י חברת סינרון והיא שילוב של אנגיית אור וחשמל=RF
    השילוב בין אור וחשמל בא לתת יותר עוצמת חום בהרס שורשי השיער
    זה אינו מסוכן ולמכשיר יש גם קירור כדי שלא יכאב.

מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת טכנולוגיה מתקדמת יותר

מירב
    19/06/2012

אני משתמשת במכשיר שנקרא me של סינרון והמכשיר עצמו מורכב משילוב הטכנולוגיה הזאת ipl ביחד עם גלי רדיו. כאשר קניתי את המכשיר הזה אז הסבירו לי שזאת טכנולוגיה טובה יותר בגלל השילוב של שניהם ביחד. כי רק לייזר או רק אינפרא אדום יכול להוביל להמון כוויות. השילוב של הטכנולוגיה הזאת בטוחה טוב יותר ועדיפה מאשר לקחת סיכונים במקומות אחרים שיכולים לגרום לכוויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת טכנולוגיה מתקדמת יותר - תגובה

שי שחר
    20/06/2012

רק תגובה קטנה: אין להשוות ELOS ביתי לELOS שנמצא במכון הקוסמטי.
    המכשיר במכון הקוסמטי מגיע לעוצמות של 40 ג'אול(מאוד גבוה), ואילו המכשיר הביתי בקושי מגיע ל-10 ג'אול, עוצמה חלשה מאוד, ובהתאם לכך ,גם תוצאות הטיפול לטווח הארוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו