הסרת שיער באיזור החזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער באיזור החזה
    חסוי
    18/02/2008

אהלן
    אני בת 23.
    ברצוני לשאול כמה שאלות:
    1. האם הסרת שיער בליזר באיזור קו אמצע החזה וקצת מעלה הוא יעיל , או שהחום שמכשיר הליזר יוצר עלול לגרום לצמיחה מוגברת כי זה איזור הורמונלי ,נניח כמו הצוואר ?[השיער הוא נורא עדין אבל כהה ובולט]
    2. אותה השאלה אבל בנוגע לאיזור הבטן.
    3האם יכול לקרות מצב שבמשך הזמן לאחר שמסיימים את הטיפולים השיער חוזר יותר גרוע באיזורים שציינתי, גם אם אין שנויים הורמונלים שניגרמים ע"י גורמים שונים?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער באיזור החזה

הוספת תגובה

• גלי-פיספסת את השאלה שלי

חסוי
    24/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי

25/02/2008

שלום לך
    1. תלוי בכמות ובסוג הלייזר. אם יש לא רבות,עדיף אפילציה. אם מרובות ודקות ניתן בלייזר מסוג אלכסנדריט.לרוב מגיב טוב בפס החזה. האם מעלה הכוונה לאזור פטמות?
    אם השיער מאד עדין,יתכן ועדיף לא לגעת.
    2. כנ"ל גם בבטן. בפס מרכזי בבטן האם גם נורא עדין או יותר עבה ? אם עבה יותר יש להתמקד רק בו ואז לייטשיר יותר מתאים. לא לגעת בפלומה.
    3. לרוב אם אין בעיה הורמונלית ההפחתה נשמרת לאורך זמן רב.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלומר

חסוי
    25/02/2008

מה הכוונה לפלומה?- בכל אזור הבטן למשל השערות הן עדינות במגע, אבל רבות ושחורות.
    ובאזור פס החזה אני מפחדת לעשות באפילציה בגלל הסימנים שזה עלול להשאיר, אם אני אחליט בליזר אז יכול להיות שבגלל החום זה יגרה צמיחת שערות חדשות באיזור ולידו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי

28/02/2008

שלום לך,את שואלת מה יקרה לך,ואני יכולה לענות לך רק באופן כללי או סטטיסטי, אין לי שום יכולת חיזוי מה יקרה לך בדרך זו או אחרת,את חייבת להבין זאת.
    פס חזה לרוב מגיב מצוין אם אין בעייה הורמונלית ,לא ראיתי שם התפשטות.
    בבטן, האם יש שיער גם המותניים וגב תחתון ? או זה מרוכז לשליש המרכזי של הבטן? אם יש שיעור גם במותניים כבר אז,סכנת ההתפשטות נופלת. בטן בד"כ מגיבה טוב כאשר השיער כהה והעור יותר בהיר באופן משמעותי, האם זה כך אצלך? הכל גם בהנחה שתטופלי ע"י המכשיר המתאים ומטפל/ת מיומנת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו