אפילציה או לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה או לייזר
    מאי
    17/06/2012

שלום, קוראים לי מאי ואני בת 17. אני מאוד שעירה ויש לי עור בהיר. התחלתי לעשות לייזר לפני כמה שנים בידיים, רגליים, בית שחי, שפם ועוד... בזמן האחרון התחיל להפריע לי השיער באזור הבטן והגב שבהם המליצו לי לא לעשות בינתיים כדי שלא יצמח יותר שיער. הבנתי שאפילציה לא מעודדת צמיחת שיער כמו לייזר בשום מקרה, זה נכון? והאם אפילציה טובה לאזורים גדולים כל כך כמו בטן וגב?
    וגם, האם לאפילציה תוצאות כמו בלייזר? אני יודעת שלוקח יותר זמן עד שרואים תוצאות, אבל בסופו של דבר האפילציה כן מסירה שיער לצמיתות?

אם לא אפילציה, יש אפשרויות אחרות להורדת שיער לצמיתות שאני יכולה לעשות לעשות בבטן ובגב בגיל שלי?

ואם כן אפילציה, הייתי רוצה לקנות מכשיר ביתי. האם מכשיר ביתי באמת טוב ומביא תוצאות?

תודה רבה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה או לייזר

הוספת תגובה

• אפילציה או לייזר - תגובה

שי שחר
    18/06/2012

שלום מאי

אפילציה לאיזורים גדולים אורכת זמן רב וגם כואבת.
    יש להתחשב גם בתקציב שיש לך עבור הענין. כל זאת בהנחה שבכל פגישה ניתן לעבוד בין רבע שעה לשעה .
    הצלחה של הסרת שיער בכל שיטה תלויה בגנטיקה והאיזון ההורמונלי של המטופלים.
    אין מאה אחוז אולם סביר להניח שיהיה דילול יפה.
    אפילציה,בגלל שהיא נקודית,לא תגרום בד"כ לצמיחת יתר.
    לגבי מכשירים ביתיים,ראשית,אסור לגעת בשיער הורמונלי, ורצוי שתתייעצי עם אנשים שרכשו מכשיר כזה או אחר

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו