שיזוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיזוף
    מור
    20/06/2012

שלום, אני עובדת כבר מספר חודשים טיפולים להסרת שיער בלייזר- במכשיר לייצ'ר. הטיפול האחרון שעברתי היה ברגליים לפני כשבועיים-שלוש. רציתי לדעת האם זה אפשרי ללכת לים ולהיחשף לשמש והאם ניתן ללכת לעשות שיזוף במכונת שיזוף? זה לא יפגע בעור?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיזוף

הוספת תגובה

• ליה. מרכז האפילציה

ליה לוי
    20/06/2012

בטיפולים בלייזר כמו בקרן אור, לא מומלץ להיחשף לשמש באזור המטופל, כשבועיים לפני הטיפול ושבועיים אחרי הטיפול.
    באפילציה אסור להיחשף לשמש רק אחרי הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיזוף - תגובה

שי שחר
    20/06/2012

שלום לך מור

אני כמטפל,מאוד מתנגד לשיזוף בין הטיפולים ואני די נמנע מלטפל באיזורים שזופים
    הסיבה היא שהלייזר מתביית על פיגמנט וכשהפיגמנט על העור הוא כהה,אז כל האנרגיה תופנה לעור באופן נקודתי ועוצמתי ועלולה להיווצר כוויה לא נעימה.מה גם שהשורשים יקבלו אנרגיה הרבה יותר פחותה והטיפול יהיה פחות אפקטיבי.

מיטת שיזוף בעיני ובעיני רבים מהמומחים יותר מסוכנת מחשיפה לשמש.
    אם בכל זאת ברצונך להשתזף, מירחי קרם הגנה בעל מקדם גבוה ותשתדלי שלא לחשוף את האיזור המטופל לשמש,לפחות חודש לפני טיפול הלייזר הבא,וגם עדכני את מטפלייך

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו