הסרת שיער-כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער-כמה שאלות
    מיה.ש
    20/06/2012

היי,
    אני מעוניינת לבצע הסרת שיער בלייזר בבית השחי, קו הביקיני ורגל תחתונה (מהברך למטה).
    יש לי מספר שאלות:
    1. האם שיטת ה- SHR באמת עדיפה, ומדוע?
    2. הבנתי שרצוי למרוח משחה מאלחשת לפני הטיפולים, אך ראיתי אזהרה מפורשת של ה- FDA בה רשום כי אין להשתמש במשחות אלה על אזורים נרחבים כל כך, ויש התייחסות ספציפית לטיפולי הסרת השיער בלייזר. האם כל המשחות לאלחוש מסוכנות באזורים נרחבים?
    3. מה הטווח מחירים של אזור קו הביקיני למשל?
    4. בתוך כמה זמן, פחות או יותר, אסיים את כל הטיפולים כולם?
    תודה רבה,
    מיה.ש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער-כמה שאלות

הוספת תגובה

• הסרת שיער-כמה שאלות - תגובה

שי שחר
    20/06/2012

שלום לך מיה

לגבי שיטת הסרת שיער, גם IPL וגם לייזר לייטשיר טובים לאיזורים שציינת.
    SHR יהיה עדיף במידה והשיער אינו כה שחור.

אכן יש אזהרה לגבי שימוש של משחת אמלה באיזורים נרחבים.אולם מדובר בכמות שעולה על 30 גרם. בשפופרת של אמלה יש 30 גרם. לא נראה לי שבכל טיפול תצטרכי להשתמש בכל כך הרבה משחה.
    בכל אופן יש מישחות אחרות כגון:אזרקאין,לידוקאין ותוכלי לבדוק נקודתית עם הרוקח לגבי התוויות נגד.
    לגבי מחירים עלייך לבדוק במכונים השונים ולגבי טווח זמן /משך הטיפולים,תלוי בגילך,סוג השיער,הגנטיקה שלך ועוד.לא ניתן לנבא לפני שרואים איך השיער שלך מגיב ל3-4 טיפולים ראשונים

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו