מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי הטיפול ראשון השיער לא נושריניב05/07/2012
היי, לפני 11 יום עשיתי טיפול במכשיר סופרנו במרפאה פרטית בחיפה. נאמר לי ששבועיים לאחר הטיפול השיער אמור לנשור כולו. בפועל, לפני שלושה ימים נשרו כ-15 אחוז משיערות ומאז נראה שלא נושר יותר כלום. שאר השיער לא מראה סימני חולשה בזמן מריטה. הייתי במרפאה אתמול והמטפלת אמרה שאין לי מה לדאוג, שאראה תוצאות רק אחרי כמה טיפולים ושאני צריך להגדיל את תדירות הטיפולים ועל כן קבעה לי תור לעוד שלושה שבועות מהיום במקום לעוד חמישה שבועות.
הייתי רוצה לדעת האם יתכן שהעובדה שרוב השיער לא נשר אחרי הטיפול הראשון מעידה על אפשרות שהטיפול לא הצליח? האם יש טעם להמשיך בטיפולים? כששאלתי את השאלה הזאת במרפאה התשובה שקיבלתי היתה "אחרי הטיפול השני נהיה חכמים יותר"
האזורים שטופלתי בהם הם חזה, בטן וגב עליון. אני בעל עור בהיר מאד ושיער ג'ינג'י כהה, שנאמר עליו במרפאה ש"יש לו פיגמנט" ולכן ניתן לטפל בו. הסרת השיער חשובה לי מאד, שכן גופי מלא פצעים כתוצאה מדלקת בזקיק השערה, אבל המחיר של טיפול נוסף רק כדי "להיות חכמים יותר" כבד עלי ולכן אשמח ליעוץ.
תודה רבה,
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק תוספת קטנה
יניב05/07/2012אולי כדאי גם לציין שהשיער שגדל ולא נשר (מאז הגילוח לפני הטיפול) כבר הגיע בחלקו לאורך של 6-7 מ"מ בזמן שהשערות שראיתי שנשרו היו באורך של כ-4 מ"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הטיפול ראשון השיער לא נושר - תגובה
שי שחר08/07/2012שלום יניב
לא אצל כל אחד יש נשירה מסיבית לאחר טיפול ראשון. עובדה זו קשורה בכמה גורמים:
-כמה שיער בשלב אנגן=צמיחה היה בעת הטיפול. ככל שיש יותר שיער בשלב האנגן,כך יגבר הסיכוי שייתפסו במכשיר אחוז גבוה של שיער וביחס לכך תהיה גם הנשירה
-גנטיקה
-גוון השורש,נושא מאוד משמעותי. אני כן ממליץ לשקול לבצע לפחות עד חמישה טיפולים למרות שאני קצת בספק אם תקבל את התוצאה הרצויה עבורך.כאשר השורש אינו מאוד שחור,התוצאות הן בהתאם,כלומר,זה יעבוד לאט ומאוד סלקטיבי.
-עוצמה של המכשיר הקבעת ע"י המטפל ותוכנית טיפול שתתאים לשיער שאינו כל כך כהה,תבדוק זאת עם המכון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)