מכשיר בשם סנסאפיל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר בשם סנסאפיל?
    מיכלי
    18/07/2012

שלום,

אני מעוניינת לעשות הסרת שיער במפשעה.

במקרה נתקלתי במכשיר בשם סנסאפיל.
    המכשיר עושה את העבודה?

האם הוא כואב?

אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר בשם סנסאפיל?

הוספת תגובה

• מכשיר בשם סנסאפיל? - תגובה

סופי ברנר
    22/07/2012

הי מיכלי,

לצערי אני לא מכירה את המכשיר הספציפי הזה , יחד עם זאת אני יכולה לומר כי מכשירים ביתיים להסרת שיער אינם עוצמתיים דיים כמו מכשירי לייזר או מכשירי IPL שנמצאים במכונים ואצל הקוסמטיקאיות ועל כן גם לא יוכלו לספק לך את התוצאות שאת מחפשת בטווח זמן סביר.

בהצלחה
    סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטייה והטעייה - בושה!!

שטויות.
    06/11/2012

עם כל הכבוד, מה שנכתב כאן מעליי אינו מדויק. IPL ן-HPL הם הינו הך - טיפול בעזרת אור. ומי מטעם קליניקות קייר אינו מוסמך לענות על שאלות מן הסוג הזה שכן הם מעוניינים למכור לך את הסרת השיער דרך הקליניקה שלהם.

כל מה שצריך על המכשיר של סנסאפיל מופיע ברחבי האינטרנט. תסיקי את המסקנות לבד. נציגת קייר בטח לא יאמרו לך לכי על זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המידע שנמסר אינו הטעייה!

סופי ברנר
    06/11/2012

המידע שמסרתי אינו הטעייה או הטייה!
    חוזרת על תגובתי שוב:

"לצערי אני לא מכירה את המכשיר הספציפי הזה , יחד עם זאת אני יכולה לומר כי מכשירים ביתיים להסרת שיער אינם עוצמתיים דיים כמו מכשירי לייזר או מכשירי IPL שנמצאים במכונים ואצל הקוסמטיקאיות ועל כן גם לא יוכלו לספק לך את התוצאות שאת מחפשת בטווח זמן סביר."

עובדתית עוצמות המכשיר הן נמוכות משמעותית מכל מכשיר לייזר או IPL אשר קיים במכונים השונים ואצל והקוסמטיקאיות!

ואכן המידע כולו יושב ברשת.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבין מה לא הבנת?

גל
    07/11/2012

סופי, שהיא עובדת במכון עם מכשירי לייזר בלבד המליצה גם על לייזר וגם על ipl מהסיבה המאוד פשוטה שהמכשירים האלו הוכיחו את עצמם. המכשירים האלו הם בעלי עוצמות גבוהות שמאפשרות לגרום להרס של זקיק השיערה. המכשירים הביתיים עובדים על עוצמות נמוכות משמעותית, הלייזר יפגע באיזשהי צורה בשורש, יחליש אותו, אולי תהיה הפסקה של צמיחה לתקופה מסויימת, אך לטווח הארוך זה ממש לא יהיה אפקטיבי, כל הרעיון של הסרת שיער בלייזר/קרן אור הוא שזה יהיה לטווח הארוך ואף למשך כל החיים. מי שרוצה להסיר שיער לא לטווח ארוך שיקנה מכשיר להסרת שיער ביתי, אבל מבחינתי עדיף לעשות שעווה כי זה זול משמעותית.
    סה״כ הנושא הזה מאוד פשוט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר לא משהו

גאולה
    22/07/2012

היי מיכלי,
    יש לי חברה שקנתה את המכשיר הזה והיא ממש לא מרוצה. היא גם אומרת שלא רואה תוצאות בכלל (והיא כבר אחרי 6 טיפולים) וגם זה עשה לה כמו פריחה אדומה בבית השחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו