רציתי ליידע את המטופלים בלייזר לגבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי ליידע את המטופלים בלייזר לגבי
    גל
    21/07/2012

היי, אני מטופל בלייזר כבר שנתיים ורציתי ליידע אתכם המטופלים על החשיבות של השלמת ה"פספוסים" לאחר הטיפול בלייזר. קורה לכם שאתם מסיימים טיפול בלייזר, השיער מתחיל לצמוח ופתאום אתם מגלים שיש איזורים שבהם השיער צומח יותר מבאיזורים אחרים, אני ראיתי פסים שצומחים ולא הייתי מודע לכך שהמטפלת בעצם פספסה את האיזורים האלו עם הלייזר וחשבתי שפשוט יש איזורים שבהם הצמיחה שונה ומהירה יותר משאר האיזורים. יצא שהגעתי לטיפולים כרגיל ואיזורים בלי לבוא כחודש או חצי חודש כדי שהמטפלת תעבור על איזורים שהיא פספסה בטיפול האחרון. מה שקרה הוא שכשסיימתי את הדילול אז ישנם פתאום איזורים שמורגש שהשיער בהם צמח יותר, וישנם איזורים שהשיער צמח פחות, זה לא בולט בצורה יוצאת דופן אבל אם מסתכלים טוב רואים שיש הבדל. פתאום הפס שהמטפלת פספסה בטיפול השני ולא חזרתי לטיפול השלמה נראה ממש בולט אחרי שסיימתי את תהליך הדילול מה שגורם לי לקבוע טיפול כדי שהמטפלת אשכרה תעבור עם הלייזר רק על הפס הספציפי הזה ועל עוד איזורים קטנים ש"פוספסו" בטיפולים קודמים. לכן היה לי מאוד חשוב להעלות את הנושא הזה של הפספוסים שאתם מסיימים טיפול לייזר ורואים שהצמחיה לא אחידה בצורה בולטת פשוט תרימו טלפון ותקבעו טיפול לפספוסים של הטיפול האחרון, אח"כ אם תוותרו על טיפולי ההשלמה אתם תראו שבסוף יהיו איזורים שבהם השיער יגדל בצבע שונה או בכמות גדולה יותר, שוב אני מדבר מניסיון וזה מאוד מאוד חשוב. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רציתי ליידע את המטופלים בלייזר לגבי - תגובה

סופי ברנר
    22/07/2012

הי גל,

אני מצטרפת לדבריך ומוסיפה, אני מאמינה גדולה בשיתוף פעולה והדדיות בתהליך הטיפולים ולכן חשוב מאוד שתשתפו את המכון בו אתם מטופלים בתחושות או בשאלות שיש לכם, זה יסייע לתהליך ויתרום רבות לתוצאות.

בהצלחה
    סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו