מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי מכשיר MEעידן22/07/2012
שלום,
האם המכשיר הנ"ל מתאים ואפקטיבי גם עבור גברים ?
עד כמה תוצאותיו טובות בהסרת השיער ? איזור החזה לדוגמה, האם אחרי מספר פעמים של שימוש ניתן להשיג הפחתה משמעותית בכמות השיער? או שלשם כך עלי לגשת לאחד המכונים ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר שלי משתמש במכשיר גם.
שני23/07/2012אני יכולה להגיד לך שחבר שלי גם משתמש במכשיר me של סינרון. הוא משתמש בו גם באזור של הכתפיים, אזור הגב למעלה והוא עשה איתו כבר 6 טיפולים ובכנות, יש הרבה מקומות שכבר השיער ממש דליל ורואים בחלק מהמקומות קרחות.
הוא התחיל להשתמש במכשיר כי אין לו ראש ללכת למכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר שלי משתמש במכשיר גם. - תגובה
שי שחר24/07/2012בבקשה להפסיק לנסות ולהחליף את מנהלי האתרבתשובות מגמתיות של "מכירות"
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי מכשיר ME - תגובה
שי שחר24/07/2012שלום עידן
המכשירים הביתיים למיניהם אינם יכולים להחליף טיפולים במכוני הלייזר,כיון שעוצמתם נמוכה מאוד, על אחת כמה וכמה אצל גברים.
מכשירים ביתיים עשויים להיות אפקטיביים יותר( ואני לא סגור על כך), בתיחזוק תוצאות שלאחר סידרת טיפולי מכון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
עידן25/07/2012בהחלט נשמעת כנה ואמיתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להסרת שיער אצל גברים
קארן24/10/2012אני יודעת שאצל חבר שלי זה כן עבד, קניתי לעצמי את מכשיר Me ונתתי לו להשתמש והיו תוצאות ממש טובות אחרי כמה טיפולים, היה לו מאוד לא נעים אפילו ללכת ולשבת עם כל הנשים במכון והוא שמח שזה גם היה בבית וגם הצליח להפחית שערות וכבר אחרי כמה טיפולים ראו התקרחות באזורים של הגב, הידיים והחזה, אז אנחנו מרוצים:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי מכשיר ME - תגובה - תגובה
סופי ברנר30/10/2012מחזקת את תשובתו של שי שחר.
בכדי שלייזר או IPL יוכל להשמיד את זקיק השערה נדרשת כמות גבוהה מאוד של אנרגיית חום אשר צריכה להגיע מהשערה ועד לזקיק.
מכשירים מקצועיים הם בעלי אנרגיה גבוהה מאוד ולכן נדרשת מיומנות ומקצועיות בהפעלתם וכן יש הנחיות של משרד הבריאות בנוגע לאופי השימוש.
מכאן ניתן להבין כי העוצמות במכשירים הביתיים נמוכות מאוד בהשוואה למכשיר מקצועי ולכן התוצאות שניתן להשיג טובות פחות בצורה משמעותית.
אם כבר עברת סדרת טיפולים במכון מקצועי ואתה צריך רק לתחזק את האזור, ז"א לטפל במס' בודד של שערות זה יכול לתת מענה לטווח קצר.
בהצלחה
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)