שאלה לגבי מכשיר ME

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מכשיר ME
    עידן
    22/07/2012

שלום,

האם המכשיר הנ"ל מתאים ואפקטיבי גם עבור גברים ?
    עד כמה תוצאותיו טובות בהסרת השיער ? איזור החזה לדוגמה, האם אחרי מספר פעמים של שימוש ניתן להשיג הפחתה משמעותית בכמות השיער? או שלשם כך עלי לגשת לאחד המכונים ?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי מכשיר ME

הוספת תגובה

• חבר שלי משתמש במכשיר גם.

שני
    23/07/2012

אני יכולה להגיד לך שחבר שלי גם משתמש במכשיר me של סינרון. הוא משתמש בו גם באזור של הכתפיים, אזור הגב למעלה והוא עשה איתו כבר 6 טיפולים ובכנות, יש הרבה מקומות שכבר השיער ממש דליל ורואים בחלק מהמקומות קרחות.
    הוא התחיל להשתמש במכשיר כי אין לו ראש ללכת למכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר שלי משתמש במכשיר גם. - תגובה

שי שחר
    24/07/2012

בבקשה להפסיק לנסות ולהחליף את מנהלי האתרבתשובות מגמתיות של "מכירות"
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מכשיר ME - תגובה

שי שחר
    24/07/2012

שלום עידן

המכשירים הביתיים למיניהם אינם יכולים להחליף טיפולים במכוני הלייזר,כיון שעוצמתם נמוכה מאוד, על אחת כמה וכמה אצל גברים.
    מכשירים ביתיים עשויים להיות אפקטיביים יותר( ואני לא סגור על כך), בתיחזוק תוצאות שלאחר סידרת טיפולי מכון.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

עידן
    25/07/2012

בהחלט נשמעת כנה ואמיתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה להסרת שיער אצל גברים

קארן
    24/10/2012

אני יודעת שאצל חבר שלי זה כן עבד, קניתי לעצמי את מכשיר Me ונתתי לו להשתמש והיו תוצאות ממש טובות אחרי כמה טיפולים, היה לו מאוד לא נעים אפילו ללכת ולשבת עם כל הנשים במכון והוא שמח שזה גם היה בבית וגם הצליח להפחית שערות וכבר אחרי כמה טיפולים ראו התקרחות באזורים של הגב, הידיים והחזה, אז אנחנו מרוצים:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מכשיר ME - תגובה - תגובה

סופי ברנר
    30/10/2012

מחזקת את תשובתו של שי שחר.

בכדי שלייזר או IPL יוכל להשמיד את זקיק השערה נדרשת כמות גבוהה מאוד של אנרגיית חום אשר צריכה להגיע מהשערה ועד לזקיק.
    מכשירים מקצועיים הם בעלי אנרגיה גבוהה מאוד ולכן נדרשת מיומנות ומקצועיות בהפעלתם וכן יש הנחיות של משרד הבריאות בנוגע לאופי השימוש.
    מכאן ניתן להבין כי העוצמות במכשירים הביתיים נמוכות מאוד בהשוואה למכשיר מקצועי ולכן התוצאות שניתן להשיג טובות פחות בצורה משמעותית.

אם כבר עברת סדרת טיפולים במכון מקצועי ואתה צריך רק לתחזק את האזור, ז"א לטפל במס' בודד של שערות זה יכול לתת מענה לטווח קצר.

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו