אני מטופל בקר,כדאי שתקשיבו לזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מטופל בקר,כדאי שתקשיבו לזה
    נתן
    23/07/2012

שלום לכולם,
    אני רוצה להגיד לכם כמה דברים על רשת מרפאות קר
    שזה יהיה מובן לכם בצורה שלא תתפלאו או משהו כזה אם במקרה אתם נכנסים לשם ומשלמים על טיפולים.

לפניי שבכלל העזתי לבחור רשת מכל אלה שקיימות בשוק לעשות טיפול לייזר עשיתי באמת הרבה חיפושים,כולם היו יקרים כולם פחות או יותר משתמשים באותם מכשירים לכאן או לכאן.
    הגעתי לכאן לפורום הזה והתחלתי לשאול שאלות רבות,
    סופי ברנר שנמצאת כאן ועונה על שאלות עובדת ברשת מרפאות "קר"
    מפה לשם החלטתי ללכת על קר נתנו לי מחיר יחסית בסדר והם משתמשים בקנדלה וסופרנו,למרות שסופרנו לא ממש עובד עליי מניסיון העבר,אז בכל זאת הלכתי על זה שמעתי המלצות טובות על קנדלה.

אחרי שאתם חותמים והכל מה שאתם לא יודעים זה שרשת מרפאות קר לא באמת איכפת לה מהלקוחות שלה,לרשת מרפאות קר איכפת רק מרשת מרפאות קר נקודה.
    קרי, אם עשיתם טיפול ראשון שהם ככה כל כךך חמודים ואומרים בו תעשה טיפול מתי שאתה רוצה בלה בלה בלה ,עושים טיפול ראשון אחרי שאתה משלם והכל,ואז הגיע שעתו של הטיפול השני,אם קבעתם תור ובלי כוונה קרה משהו עישתם תאונה נפל עליכם בניין לא יודע מה ... לא הגעתם התקשרתם לשנות,בוםםםםםםםם יש לנו רק לעוד חודשיים שלושה ... הרי כל תכלס של הטיפולים הם מעמידים בסתירה ברגע שהם דוחים את זה לעוד מלא זמן.... אז מה עשינו פה. הם בעצם לא באמת רוצים לעזור למטופל. הם אומרים שיש מלא לחץ של לקוחות.
    אז אתם אומרים להם אבל זה לא יהיה אפקטיבי אם אני יעהש טיפול עוד חודשיים יעברו מהטיפול הראשון 4 חודשים,כי בין טיפול לטיפול בעצם מחכים חודשיים והם עוד מאחרים לכם תשני בחודשיים, הם מגיבים: מצטערים הייתה צריך לחשוב על זה קודם.... כאילו הכל סובב סביב קר ולא יכולים לקרות דברים בחיים.... הזוי נשבע לכם זה הזוי.
    אז בתור בנאדם שמבין שהוא כביכול ברשת גדולה והכל אז אמרתי לעצמי טוב יש לכם עוד סניפים,אפשר בבקשה ללכת לטיפול בסניף אחר. מה התגובה שלהם : לא אי אפשר ברגע שאתה מטופל במקום מסויים זהו התחתנת איתו נגמר לך הסרט.

בקיצור הם ישכנעו אתכם ללכת להיות מטופלים אצלהם הם יעשו הכל בהתחלה יהיו נחמדים ימכרו את אמא שלהם הכל הכל .... ברגע שאתם בתכלס ורוצים לטפל בעצמכם אתם נתקלים בקיר מלא בכאפות.

אני אישית נכנס להם בצורה עם תביעה בגודל של טנק לצערם הם לא יודעים מי אני בדיוק וכשמתעסקים עם הבנאדם הלא נכון צפויות מכות קשות .

ההודעה הזו היא עבור כל אלה שבאמת מחפשים מקום טוב לטיפולים ויכולים בלי כוונה להיות קצת תמימים כמוני ,אז זו אזהרה בשבילכם.

בהצלחה ואל תשתכנעו מהר תדבקו את כל הפינות האפשריות ותחתמו רק בסוף שהכל ברור וכתוב מ2 הצדדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני מטופל בקר,כדאי שתקשיבו לזה - תגובה

שי שחר
    24/07/2012

זו ההוכחה החד משמעית שרצוי לבחור במכונים יותר קטנים ועם שירות יותר אישי כך כל לקוח מקבל את תשומת הלב הראויה ואת התור בזמן.
    ציינתי זאת מזמן,ואני חוזר שוב ואומר, אם אתם כמטופלים ,מתכוונים להיות חלק מפס ייצור המוני, קחו בחשבון שיקרו לכם ענינים כפי שסיפר נתן.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מטופל בקר,כדאי שתקשיבו לזה - תגובה - תגובה

סופי ברנר
    27/07/2012

שי היקר,

עד כה נמנעתי מלהגיב להשמצות שלך, אך חשוב לי לציין כי כולנו עוסקים במתן שירות ללקוחות והדרך הנכונה לפעול היא דווקא בלהאדיר את יתרונותיך אל מול האחרים וזאת בניגוד למה שאתה נוהג לעשות כיום.

אני בטוחה ויודעת שקהל הגולשים שלנו והלקוחות שלנו מספיק אינטילגנטיים על מנת לבחור את מה שנכון עבורם ולשמחתי ואני בטוחה שגם לשמחתך, לכל אחד נכון משהו אחר.

מכונים גדולים מאפשרים ללקוח תחושת בטחון במקצועיות, במכשור ובחיסיון כלכלי לאורך הזמן.
    מכונים גדולים מאפשרים ללקוח להנות ממקצועיות גדולה ורבה יותר מיד מטפלות אשר עוברות הכשרות והדרכות שוטפות בחברות היצרנים של המכשירים וכן במערך הדרכה השוטף שמנוהל בחברות.
    הנסיון הרב שנצבר לאחר טיפול במאות לקוחות מאפשר לנו לייצר ללקוחות שלנו תוצאות טובות מאוד והרי זאת הסיבה העיקרית שלשמה הגיעו.
    כמו כן מכונים גדולים יכולים לאפשר לעצמם להחזיק את המכשירים הטובים בשוק ולהתחדש בכל פעם במכשירים נוספים, מיכשור מצויין הוא פרמטר חשוב להשגת תוצאות.

אלו הם מקצת מיתרונות הטיפול במכון גדול וותיק אך כפי שאמרתי בהתחלה לכל אדם נכון משהו אחר ועל כן בקבלת ההחלטה היכן לטפל כל אחד צריך להעמיד את סולם הצרכים שלו ולבדוק מה הכי מתאים לו.

סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שי שחר אתה יכול לקרוא את ההודעות הק - תגובה

שי שחר
    05/08/2012

יקירי,זו אינה תחרות סמויה.
    חברתי לפורום מנסה בכל דרך למנוע עבודה מקוסמטיקאיות וזה אינו מקובל עלי. תשובותיה לא היו אתיות ולכן מתפקידי לאזן את המידע המוטה שהיא מוסרת כאן יותר מידי פעמים.
    התפקיד הוא לאזן,כדי שגולשים כמוך, יבינו שאין שחור או לבן בתחום ואין בשום אופן לענות כאן ,שמכשירים מסוימים שבהם משתמשות קוסמטיקאיות,אינם יעילים. כי זה לא נכון.
    לא מקובל עלי שתהיינה כאן תשובות אינטרסנטיות לטובת המקום בו היא עובדת.
    אני לא מקדם את הקליניקה שלי כאן ובחיים לא המלצתי כאן למישהו להגיע אלי, כמו שהיא כל הזמן עושה, אז מה הפליאה שהתשובות שלה אינן אובייקטיביות.
    לתשומת ליבך צדיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מטופל בקר,כדאי שתקשיבו לזה - תגובה - תגובה - תגובה

שי שחר
    07/08/2012

סופי
    התגובה היחידה שיש לי היא שאת יושבת כאן בפורום בזכות או בתשלום ותשובותייך מנסות להטות את המטופלים באופן מגמתי למכון "קייר"
    זה לא מקובל עלי והאופן שאת עושה זאת,באמצעות פסילת מכשירים שיש בידי הקוסמטיקאיות,אינו אתי ולא אניח לך לעשות זאת
    כפי שציינת,הגולשים מספיק אינטיליגנטיים להבין מה טוב ומה לא אז רצוי בשבילך שתפסיקי להיות כל כך שקופה בנאמנותך לקייר כי מחר אם יימאסו בך ויבעטו אותך החוצה, לא תצליח לשטות באף גולש עם תשובותייך המגמתיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו