מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שער בפיאות הלחיים לאישהמעונין לשמוע13/05/2007
שלום ד"ר,
לחברה שלי יש שער בפיאות הלחיים. גוון העור שלה נוטה לכהה והשערות שחורות אבל דקות מאוד.
א. האם יש טיפולים אפקטיביים חוץ מלייזר/אינפרא? במה זה כרוך ומה העלות?
ב. לגבי ליזר/אינפרא: האם זה אפקטיבי במקרה כזה?
ושאלה נוספת, אפשר לומר שלחברתי יש שער בכל מיני מקומות בגוף, הייתי רוצה לדעת איך אפשר לטפל בעיניין. למשל, יש לה כמה שערות בחזה בין השדיים. אמנם מדובר על 3-4 שערות אבל זה מאוד לא אסטטי ואני תמיד הוא שמגלה את השערה ומבקש ממנה להסיר בפינצטה. מדובר בשערות שחורות באורך 5-6 מ"מ, כמו שאמרתי בסך הכל כמה שערות בודדות
בנוסף, יש מעין פלומה עדינה על הגב, הכתפיים, והצד האחורי של הזרוע. מדובר בשערות זעירות, 1-2 מ"מ אורך, דקות מאוד, שחורות ולא ממש צפופות, אבל הן פרושות על כל השטח. אישה שיטות טובות להסרה במקרה הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למעוניין לשמוע
15/05/2007שלום לך
שיער עדין בפאות הלחיים יכול להיות להרבה בנות,בעיקר אם הן מגיעות מעדות מסוימות.
לעיתים יופיע שיעור בפנים אצל בנות עם שיבוש הורמונלי,אך זה בד"כ צומח כהה,עבה וגס.בנוסף
לתופעות נוספות של שיבושים במחזור וכו...
בתשובה ל- א. ניתן להסיר גם באפילציה= מחט חשמלית אצל קסמטיקאית מיומנת.
ב. לייזר /ואור הבזקי,יכולים להואיל אך לא ניתן לחזות מראש כמה זמן ידרש
לטיפול וכן באם יהיה יעיל ובכמה אחוזים.בגלל היותו של האיזור ,איזור הורמונלי.
ככלל,כשיש שיערות בודדות עדיף לטפל נקודתי במחט חשמלית.
לגבי שאר האיזורים כתפיים וחלק אחורי של הזרועות, לא הייתי נוגעת בהן בלייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - מבקש הבהרה
מעונין לשמוע16/05/2007ד"ר, תודה על התשובה
אני לא בטוח שהבנתי נכון את התשובה
- האם את אומרת שהדרך הנכונה להסיר שער עדין מהפאות היא אפילציה?
- האם את אומרת שעדיף לא לגעת בכלל בשער בגב ובכתפיים? זה פשוט לא ממש אסטטי, אין שום פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הבהרה
20/05/2007שלום לך
לגבי שיער עדין בפאות אכן עדיף לא להכנס עם לייזר וכדאי, עם זה מאד מפריע בכל זאת
לעשות אפילציה.
לגבי הגב והכתפיים שוב תלוי בכמות השיער,עוביו ומיקומו. יותר מומלץ יהיה יעוץ ובדיקה קלינית
בצמיחה מלאה(לא אחרי שעווה או מריטה).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)