הסרת שער בפיאות הלחיים לאישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שער בפיאות הלחיים לאישה
    מעונין לשמוע
    13/05/2007

שלום ד"ר,
    לחברה שלי יש שער בפיאות הלחיים. גוון העור שלה נוטה לכהה והשערות שחורות אבל דקות מאוד.
    א. האם יש טיפולים אפקטיביים חוץ מלייזר/אינפרא? במה זה כרוך ומה העלות?
    ב. לגבי ליזר/אינפרא: האם זה אפקטיבי במקרה כזה?

ושאלה נוספת, אפשר לומר שלחברתי יש שער בכל מיני מקומות בגוף, הייתי רוצה לדעת איך אפשר לטפל בעיניין. למשל, יש לה כמה שערות בחזה בין השדיים. אמנם מדובר על 3-4 שערות אבל זה מאוד לא אסטטי ואני תמיד הוא שמגלה את השערה ומבקש ממנה להסיר בפינצטה. מדובר בשערות שחורות באורך 5-6 מ"מ, כמו שאמרתי בסך הכל כמה שערות בודדות
    בנוסף, יש מעין פלומה עדינה על הגב, הכתפיים, והצד האחורי של הזרוע. מדובר בשערות זעירות, 1-2 מ"מ אורך, דקות מאוד, שחורות ולא ממש צפופות, אבל הן פרושות על כל השטח. אישה שיטות טובות להסרה במקרה הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה למעוניין לשמוע

15/05/2007

שלום לך

שיער עדין בפאות הלחיים יכול להיות להרבה בנות,בעיקר אם הן מגיעות מעדות מסוימות.
    לעיתים יופיע שיעור בפנים אצל בנות עם שיבוש הורמונלי,אך זה בד"כ צומח כהה,עבה וגס.בנוסף
    לתופעות נוספות של שיבושים במחזור וכו...
    בתשובה ל- א. ניתן להסיר גם באפילציה= מחט חשמלית אצל קסמטיקאית מיומנת.
    ב. לייזר /ואור הבזקי,יכולים להואיל אך לא ניתן לחזות מראש כמה זמן ידרש
    לטיפול וכן באם יהיה יעיל ובכמה אחוזים.בגלל היותו של האיזור ,איזור הורמונלי.
    ככלל,כשיש שיערות בודדות עדיף לטפל נקודתי במחט חשמלית.
    לגבי שאר האיזורים כתפיים וחלק אחורי של הזרועות, לא הייתי נוגעת בהן בלייזר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - מבקש הבהרה

מעונין לשמוע
    16/05/2007

ד"ר, תודה על התשובה

אני לא בטוח שהבנתי נכון את התשובה
    - האם את אומרת שהדרך הנכונה להסיר שער עדין מהפאות היא אפילציה?

- האם את אומרת שעדיף לא לגעת בכלל בשער בגב ובכתפיים? זה פשוט לא ממש אסטטי, אין שום פתרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הבהרה

20/05/2007

שלום לך
    לגבי שיער עדין בפאות אכן עדיף לא להכנס עם לייזר וכדאי, עם זה מאד מפריע בכל זאת
    לעשות אפילציה.
    לגבי הגב והכתפיים שוב תלוי בכמות השיער,עוביו ומיקומו. יותר מומלץ יהיה יעוץ ובדיקה קלינית
    בצמיחה מלאה(לא אחרי שעווה או מריטה).
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו