מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער במקומות אינטימיים במיוחדמעיין01/08/2012
שלום,
ברצוני לקנות את מכשיר הסרת השיער Me.
אני רוצה לשאול האם ניתן להשתמש בו במקומות ממש ממש אינטימיים (ערווה, אזור פי הטבעת).
בנוסף, האם יהיה ניתן להסיר באמצעותו שיער מן האף והאוזניים?
תודה מראש על התשובה.
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אף אחד לא עונה לשאלתי?
מעיין04/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אף אחד לא עונה לשאלתי? - תגובה
שי שחר05/08/2012לא עונים כי אנו לא מתעסקים בנושא המכשירים הביתיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי שחר
מעיין06/08/2012הרשה לי לומר לך שאני מופתעת עד מאד מתגובתך.
הפורום הזה מתיימר להשיב על שאלות בנושא של הסרת שיער, כשמו.
אפילו במילות הפתיחה כך כתוב: "פורום הסרת שיער הוא המקום לקבל ייעוץ על נושאים כמו הסרת שיער בלייזר, הסרת שיער גברים, הסרת שיער מהגב, אפילציה, הסרת שיער לצמיתות, הסרת שיער באינפרא אדום, שיעור יתר, הסרת שיער בהריון, הסרת שיער לגברים, שיער חזה, הסרת שיער ברגליים ועוד".
בשום מקום לא כתוב כי אינכם משיבים על שאלות בנושא של מכשירי ביתיים להסרת שיער.
תשובתך מזלזלת, יהירה ובלתי מקצועית.
אינני מכירה אותך באופן אישי, אך אין לי ספק שלא אמליץ עליך אף אחד מחבריי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי שחר - תגובה
שי שחר07/08/2012מצטער על אכזבתך אולם איננו עוסקים במכשירים ביתיים כיון שלכל מכשיר יש הוראות הפעלה שונות שאפשר למצוא באינטרנט בקלות ואני לא חושב שאנו אמורים לעשות זאת עבורך,מעבר לכך איננו מעונינים לעודד כאן פירסומת למכשירים כאלו או אחרים
במידה ויש לך בעיה עם זה,צר לי מאוד ואין כל קשר בין זה לבין יכולתו המקצועית של מי מהמנהלים כאן,אני לא עובד שלך אז תפסיקי להיסחף באיומים,זה לא ממש עובד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי שחר - אתה אדם חצוף!
מעיין07/08/2012אני עוקבת לא מעט אחר התגובות שלך. לאחר שקראתי את התשובה האחרונה אינני יכולה לשתוק יותר.
בתפקידך הנוכחי אתה אמור לתת שירות ולא לתקוף או לענות בצורה אגרסיבית.
לא פעם קראתי תגובות משפילות ודורסניות שלך כלפי השואלים או המעיזים לענות לשואלים.
ניתן לצפות מאדם הלוקח על עצמו להשיב לשאלות, שיעשה זאת בצורה מכובדת, מכבדת וסובלנית, מבלי להיגרר להאשמות, גידופים ועלבונות.
אני מציעה לך לקרוא תגובות של קולגות שלך מפורום זה ומפורומים דומים אחרים.
צא ולמד כיצד עונים במקצועיות, שומרים על כבוד השואל ובתוך כך גם על כבודך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי שחר - אתה אדם חצוף! - תגובה
שי שחר09/08/2012מעיין יקרה,אני לא עובד של אף אחד ובטח לא עובד שלך.
את נסחפת ומתלהמת וגולשת כמוך אינה ראויה לשום תגובה,במיוחד אם את חושבת שחייבים לך כאן משהו. לכי תתלונני בנציבות שירות המדינה ששי שחר לא רצה לעזור לך לעשות פירסומת למכשיר לייזר ביתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)