דילול שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילול שיער
    מישהו
    03/08/2012

שלום,
    רציתי לשאול - דילול שיער עד כמה זמן זה נשאר? שנה-שנתיים/פחות/יותר ?
    כלומר לאחר שעוברים כמה טיפולים לדילול השיער ומסיימים עם זה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילול שיער

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

מישהו
    03/08/2012

עוד שאלה: אני יודע שאין הסרת שיער לצמיתות כי תמיד יצמח שיער מחדש לאחר זמן מה, השאלה האם השיער שיצמח לאחר ההסרה יצמח באותו גודל ועובי או שיהיה הרבה פחות? כלומר האפקט של דילול שיער יחסית להסרת שיער נשאר ליותר זמן?
    השאלה מתייחסת לשיטת IPL. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהו.. לגבי יעילות הטיפול.

גל
    03/08/2012

אני לא יכול להגיד לך לגבי הipl, יש לך את שי שחר שמומחה לזה, אני יכול להגיד לך שבלייזר הטיפול הוא לתמיד. כלומר, השיער שלך יאבד את הצבע שלו והוא יהפוך מכהה לבהיר באופן משמעותי, אם הוא ארוך או קצת ארוך כמובן שהוא יתקצר ויהיה מדולל יותר. שמתי לב שאצלי שמשקיק שיער אחד בגוף יצאו כמה שיערות וזה פשוט מדהים כמה שהלייזר משפיע על השיערות. כמו שאמרתי הוא יתקצר ואם תגיע לטיפול החמישי והשישי כבר יהיו איזורים עם קרחות, זאת אומרת ממש איזורים שבהם השיער יפסיק לצמוח ותהיה בהם חלק כמו בחורה. לעומת זאת אם תרצה דילול משמעותי בשיער תבצע פחות טיפולים (אם ברגליים זה בערך 4-5 טיפולים, למרות שכבר אצלי מהטיפול השני ראו הבדל קיצוני. אם זה בחזה ובבטן אז תצטרך יותר טיפולים כי האיזור יותר בעייתי ורק אחרי 7-8 טיפולים תראה הבדל משמעותי מאוד). בכל אופן אני כבר לא הייתי בטיפול כמעט שנה והשיער צמח ממש ממש לאט ונראה לי שהוא הגיע לשיא הצמיחה שלו שזה 60% פחות ממה שהיה לי ואני רק בטיפול החמישי! (אני מדבר על איזור השוקיים והיריכיים), כשאני אגיע לטיפול ה12 אני אהיה חלק לכל החיים כמו שחיין, בכל מקרה תכנס לאחד מהמכונים ותתייעץ, אם תתפשר על הכסף המשמעות היא שתתפשר על היעילות ועל ההצלחה שלך בהסרת השיער. אני לא רוצה להיות יחצ"ן בגלל זה אני לא כותב איפה אני מטופל, בכל אופן המכשיר שאני מטופל בו נקרא Light-Sheer (בעברית לייטשר), ואם תרצה עוד פרטים או המלצות אשמח למסור לך, ושיהיה לך המון בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו