אזורים הורמונליים להסרת שיער.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזורים הורמונליים להסרת שיער.
    SMILE
    12/08/2012

שלום,

ראשית כל, אני חייבת לציין כי התכנים המוצגים כאן רלוונטים ומלאי עניין, וחסכו ממני מספר שאלות אך עדיין נותרתי נמלכת בדעתי במספר סוגיות שאשמח לקבל עבורן מענה.

אני מועניינת להסיר שיער במספר אזורים;
    רגליים, מפשעות, ישבן, בטן, גב תחתון, חצי יד.

1. אילו מהאזורים הללו נחשבים לאזורים הורמונליים, ועד כמה?
    המחזור שלי אינו סדיר ( אחת לחודשיים בממוצע ). בעבר עברתי בדיקות דם ואולטרסאונד אצל רופאת נשים אשר ציינה בפניי כי מצבי טוב, והמליצה לי לקחת גלולות להסדרת המחזור ( ניסיתי זאת אחת לאחר ארבעה חודשים ויתרתי ).

2. אשמח לדעת מה הסיכויים שהסרת שיער באזור הורמונלי ( ואיזה מבניהם ) עלולה להחמיר את מצב השיעור?
    בצידי הבטן ישנן שיערות פלומתיות ובמכרזה שיער צפוף ועבה.
    לאחר ביקור בשני מרפאות באחת הומלץ לי לעשות טיפול של כל הבטן ובאחרת רק ''פס בטן''.(אני מודעת לכך שהמענה כאן הינו בגדר המלצה וכי לא קיימת כאן האפשרות לצפות במצב המתואר אך אשמח בכל זאת לקבל תגובה כלשהי ).
    - במידה ותהה לי האפשרות אולי אעלה תמונה בהמשך -

עור גופי בהיר עד מאוד ( פרט לידיים אשר חשופות יותר לאור השמש).שיערי כהה עד שחור והצמיחה הינה תת עורית ואף ישנן שיערות הפוכות.

מודה על המענה,
    יום נעים.
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אגב, אני בת 22.

SMILE
    12/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכסנדריט, לייצ'ר, IPL

SMILE
    12/08/2012

אני מתנצלת מראש על השרשור המתמשך.

שאלה נוספת מה השוני בין מכשיר האלכסנדריט למשכיר הלייצ'ר? האם שניהם מכשירי לייזר? ומה הסיכוי לכאבים וכוויות במכשירים אלו לעומת מכשירי הIPL השונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו