הסרת שיער בלייזר לחולי לופוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר לחולי לופוס
    מירב
    26/08/2012

היי, אני חולת לופוס מקבלת פלקבניל 200 מ"ג ביום,לאחרונה הייתי בכנס של חולי לופוס ונאמר לי שם מגדולי הרופאים במחלה שניתן לבצע הסרת שיער בלייזר,משום מה כמה מהמקומות הגדולים והמוכרים שפניתי אליהם על מנת לבוא לפגישת ייעוץ דחו אותי על הסף לאחר ששמעו שיש לי לופוס,מלבד מקום אחד שאמר לי להגיע ושאפשר,האם יש תשובה חד משמעית בנושא? אני ממש לא יודעת מה עליי לעשות האם ללכת לפגישת ייעוץ או לא?אני מאוד מעונינית לבצע את ההליך אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר לחולי לופוס - תגובה

סופי ברנר
    27/08/2012

הי מירב,

אין שום בעיה לטפל באנשים חולי זאבת.
    זאבת היא מחלה אוטואימונית, בה נפגעת מערכת החיסונית של הגוף אך אלו שנוטלים פלקבניל יכולים לעבור טיפולי הסרת שיער בלייזר.
    בדרך כלל אחת מתופעות של לופוס הוא התקרחות ואיבוד שיער כלל ולא להיפך.
    אנשים הסובלים מהמחלה סובלים מכאבים ודלקות בפרקים לעיתים ועל כן את מקבלת פלקבניל.
    כל אלו לא מונעים לבצע טיפולי הסרת שיער. הדבר היחיד שממנו את יכולה לחשוש זה שתהיי רגישה יותר לכאב, ז"א בן אדם רגיל שלא סובל מהמחלה יהיה לו טיפה יותר קל לסבול חום של לייזר לעומתך, אך תופעה כזו היא נדירה ולפני שאת מחליטה לשלול את הטיפול על הסף תעשי טסט ותראי האם את עומדת בעוצמה של הטיפול.

אני באופן אישי מאוד ממליצה לך לבצע את הטיפול, הרי זה משפר איכות חיים ברמה אחרת.
    שיהיה בהצלחה

סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירב

ליטל אייזנברג
    30/10/2012

היי מירב!
    שמי ליטל,אני גם חולת לופוס ומעוניינת לעשות הסרת שיער. אף אחת מהמרפאות שביררתי אינה מוכנה לבצע לי טיפול הסרת שיער. באיזו מרפאה כן מסירים שיער לחולי לופוס?? האם כבר התחלת את הטיפול? ואם כן, איך זה מתקדם??
    אשמח לתשובתך המהירה :)
    ליטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר

לינוי
    27/07/2015

היי לכן,
    גם אני חולת לופוס נוטלת פלקויניל 200 מ"ל ליום ופרנטיזון 5 מ"ל וגם אני פניתי לכמה מקומות ידועים על מנת לבצע טיפול הסרת שיער בלייזר קיבלתי סרוב מוחלט.
    בטענה כי הטיפול ישפיע על המחלה ויחריף את בעיית הפרקים והעור.
    בעקבות כך החלטתי לוותר על הטיפול.
    האם לחזור ולבדוק זאת בשנית? מה דעתכן?

תודהה וברפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו