OMNIMAX של אמריקן לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• OMNIMAX של אמריקן לייזר
    דודו
    11/09/2012

האם מכשיר omnimax של אמריקן לייזר הוא המכשיר היעיל ביותר והחדשני ביותר להורדת שיער בשיטת הלייזר ?
    אני קצת מבולבל כי בכל מכוני הסרת שיער אומרים שה omnimax הוא לא מכשיר שעובד על קרן לייזר כמו הלייטשיר והוא עובד רק על קרן אור dpc,ipl
    כמו כן רציתי לשאול מה אפשר לעשות במקרה ואני רוצה להוריד שיער ממקום שיש בו קעקוע שחור ?
    האם הדרך היחידה היא להוריד את הקעקוע בלייזר ורק אז לעשות הורדת שיער בלייזר ?
    אני ישמח אם סוף סוף מישהו יעשה לי סדר בראש לגביי הנושאים האלה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    OMNIMAX של אמריקן לייזר

הוספת תגובה

• OMNIMAX של אמריקן לייזר - תגובה

סופי ברנר
    12/09/2012

הי דודו,

omnimax הוא אכן מכשיר שעובד על קרן אור בטכנלוגיית DPC, ז"א שהוא אינו מכשיר לייזר ואינו דומה לליטשיר.
    כל מכשיר לייזר או קרן אור עובדים בשיטה של בליעת מלנין ז"א מזהים את הפגמנט הכהה ביותר ודרכו מעבירים את האנרגיה, ז"א שלא ניתן לטפל באיזור עם הקעקוע מחשש לכוויה באיזור הזה יחד עם זאת ניתן לעבוד מסביב לקעקוע כאשר את הקעקוע עצמו יש לכסות.
    לשאלת להסיר או לא להסיר את הקעקוע , בזה אני לא אוכל לסייע :)

בהצלחה
    סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך להתייעץ עם אמריקן לייזר

יוגב
    10/10/2012

המכשיר שלהם מעולה ונותן תוצאות מעולות. אני כבר הסרתי אצלם כמעט את כל הגוף. חוץ מזה שאין להם הגבלה על טיפולים, לעומת כל השאר, יש להם מבצעים של 1+1 על כל האיזורים והם נותנים אחריות לכל החיים על השיער, כך שאם יחזור השיעור- אפשר ללכת אליהם שוב לעוד כמה טיפולים בלי לשלם סכומים נוספים. הכי כדאי והכי משתלם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו