שאלה בנוגע להסרת שיער בלייזר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע להסרת שיער בלייזר.
    ניר
    24/09/2012

היי, יש לי בעיה קטנה (או שאפשר להגיד גדולה) יש לי שיער במקומות שבדרך כלל לא אמור לגדול שם שיער, אני מדבר על הגב התחתון והישבן.
    השאלה שלי היא האם זה אפשרי להסיר את השיער באיזור הישבן בלייזר לגמריי?
    אני מניח שלא כדאי להסיר את השיער באופן עצמאי.
    למקרה שצריך את הגיל שלי אז אני בן 18.

יש לי עוד כמה שאלות, יש מקרים שבהם מופיע שיער לתקופה מסוימת ואז נעלם מהאיזור שהוא הופיע בו? למשל בתקופת ההתבגרות? או שזה תלוי בתזונה?
    היו לי בעיות בתזונה השאלה שלי אם אפשרי לסדר את זה בעזרת תזונה מסויימת.
    בכל מקרה תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מישהו?

ניר
    05/10/2012

בבקשה אני צריך דעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לניר בקשר להסרת שיער

גל
    05/10/2012

העלית פה משהו שלא שמעתי לפני- בעיות צמיחת שיער. גודל, נושר- לא הבנתי בדיוק. מבחינה מחשבתית אם יש בעיה בריאותית זה יגרום להפחתת שיער ולא ההיפך, אני לא חושב שהשיער שצמח פתאום יעלם. מצד שני אני לא מומחה גדול. אני עשיתי הסרת שיער בגיל 19 גם בישבן וגם בגב תחתון ובעוד איזורים והתוצאות בגב תחתון ובישבן הן תוצאות נהדרות!!! ככה שאני ממליץ בחום על לייזר. בכל מקרה הייתי מייעץ לך לקבוע תור זריז לרופא כדי שיגיד שהכל בסדר, מבחינת הגיל אני לא חושב שתהיה בעיה כי אם אתה שעיר, אז הגוף לא יוציא יותר שיער ממה שכבר קיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע להסרת שיער בלייזר. - תגובה

שי שחר
    07/10/2012

שלום ניר

ראשית,בנוגע לבעיות בתזונה עלייך לערוך בדיקות דם ולבדוק האם יש חוסרים של ויטמינים בגוף ולהתנהל לאחר מכן לפי הנחיות הרופא.
    הינך נמצא כעת בתקופת ההתבגרות ולכן ישנה צמיחה של שיער במקומות שהוא לא היה בעבר, זו תוצאה של חוסר איזון הורמונלי.
    לכן גם לא רצוי שתבצע טיפולי הסרת שיער ותמתין עד לגיל 20-21 כדי שהטיפולים יהיו יעילים לדילול משמעותי של הצמיחה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו