דחוף! צמיחת יתר בעקבות אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף! צמיחת יתר בעקבות אפילציה
    יערה
    02/10/2012

שלום למומחים,

התחלתי לפני כחודשיים הסרת שיער באפילציה באזור השפם אצל אפילטורית שנחשבת טובה ואמינה.
    עברתי כבר 3 טיפולים, אך אחרי הטיפול השני והשלישי התחילה צמיחה מאסיבית של שיער עדין בכל אזור השפם, וכמות השיערות גדלה באופן קיצוני.
    כעת השפם שלי נראה הכי גרוע שהיה אי פעם. האם האפילציה לא אמורה להפחית את צמיחת השיער בין טיפול לטיפול ולא לעורר זקיקים רדומים?

בכל מקרה, אני מתלבטת כעת לגבי המשך הטיפול. האם נכון להמשיך ולטפל באפילציה גם בשיער החדש שצמח?

אני חוששת שהמקור לבעיה הוא הורמונלי, שכן אני סובלת גם מאקנה ואני בת 28. לפני הטיפול לא ידעתי שיש בעיה עם אזורים הורמונלים וקראתי על זה רק עכשיו מחיפוש ברשת.

אשמח לעצתכם איך להתקדם מכאן, ומה צריכים להיות הצעדים הבאים שלי.
    יש לי תור מחר לאפילטורית. מה לעשות? האם להמשיך בטיפול? האם לעבור לשיטה אחרת? האם להתחיל לקחת גלולות כדי לייצב את המצב ורק אז להמשיך? מה הייתם עושים במקומי? אני ממש מתפדחת לצאת מהבית ככה...

תודה רבה,
    יערה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוף! צמיחת יתר בעקבות אפילציה - תגובה

שי שחר
    07/10/2012

שלום יערה

אני חושב שעלייך לפנות לרופא לבדיקה פשוטה של איזון הורמונלי ולהתקדם בהתאם לתוצאות.
    אם יש בעיה הורמונלית,ראשית לפתור אותה ואז להמשיך באפילציה ולקוות שלא תהיה צמיחת יתר. אני לא חושב שהאפילציה גרמה לצמיחת יתר מכיון שזו פעולה נקודתית שמשמידה את השורש,אולם חוסר איזון הורמונלי גורם להמשך צמיחה של שיער שלא התעסקתם איתו עדיין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו