דם בעת הסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בעת הסרת שיער בלייזר
    לילך
    05/10/2012

אני עושה הסרת שיער בלייזר באחד המכונים הידועים בארץ. לפני ההסרה, יש בחורה שמגלחת את האזורים הרלוונטיים בעזרת סכין גילוח רגילה ולאחר מכן נכנסים לחדר טיפולים להסרת שיער בלייזר.
    שלשום הגעתי לטיפול ולאחר ההסרה בלייזר ברגליים ראיתי שאני מדממת ברגל משני פצעים שכנראה נוצרו מהגילוח שגילחה אותי הבחורה כמה דקות קודם לכן, וכנראה שהרופאה שעשתה לי את הלייזר, לא פסחה על פצעים אלו, אלא העבירה עליהם את המכשיר, מה שגרם לפצעים להפתח, ודיממתי משני פצעים אלו.
    השאלה שלי היא מה הנזק שעלול לקרות במקרה של העברת מכשיר הלייזר על פצע פתוח, והאם במקרה כזה יש סיכוי להדבק במחלות?
    מחטאים את מכשיר הלייזר לפני כל טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בעת הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• דם בעת הסרת שיער בלייזר - תגובה

סופי ברנר
    11/10/2012

היי לילך,

העבודה במכשירים מחייבת חיטוי הידית והמכשיר בין לקוח ללקוח ולעיתים אף מאזור לאזור בגוף באלכוהול 70%.
    לכן גם אם את מדממת (וזה יכול להיות להרבה לקוחות בשל פעולת הגילוח) לא נשקפת סכנה כזו או אחרת.

כולי תקווה כי הנחיית העבודה הזאת מיושמת גם במכון בו את מטופלת- את יכולה לשאול אותם ולוודא זאת מולם בכדי להיות שקטה.

בהצלחה
    סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו