מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת מקום לאפילציה בפניםדנה13/10/2012
היי
אני לא יודעת אם זהו המקום המתאים ,
אני מחפשת קוסמטקאית או איזושהי קליניקה שמבצעת טיפולי אפיליצה לפנים.
אשמח מאוד לקבל המלצות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שהקוסמטיקאית צריכה
דנה13/10/2012להיות מאזור ירושלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין שהקוסמטיקאית צריכה - תגובה
סופי ברנר22/10/2012הי דנה,
לצערי אנו לא יכולים להמליץ על קוסמטיקאיות.
אולי הגולשים ידע לומר לך
בהצלחה
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה מישהי מעולה בקריות
2125/10/2012מאיפה את בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילטורית מומלצת בירושלים
גיא27/10/2012אני ממליצה בחום על שולה בק מגבעת מרדכי. אומנם לא זולה אך אחרי 40 שנה במקצוע מדובר בעלוי גם באפילציה וגם בעיצוב גבות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לאפילציה
סטפני18/01/2013יש לי מישהי מעולה שעושה אפילציה במחיר לא יקר, בבת ים אם זה מתאים, את יכולה לפנות אליי לפרטי ואני אתן לך את הפרטים שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
miriam nataf18/01/2013שלום לך, אני אפילטורית 23 שנים ואני גם מלמדת את המקצוע.
אשמח לעזור לך
מרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
miriam nataf18/01/2013יכול להיות שהטיפול לא עובד עליך כמו שציפית או כמו שהוא עובד ברוב המקרים. אבל ניתן לבדוק את הדברים האלה לפני שמתחילים טיפול, במקרה ואנחנו רואים שיעור שניראה חריג. אני עובדת בתחום הרבה שנים ואני גם מלמדת אותו. את מוזמנת ליצור איתי קשר. אשמח לעזור .
בהצלחה
מרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרים אשמח לקבל תגובה
דנה21/01/2013מרים,
עשיתי 10 טיפולי אפילציה של שעתים כל אחד וזה פשוט הרס לי את הפנים. העור שלי מאוד רגיש וזה צילק לי את הפנים העור אדמוני ולאחר הפסקה של חודשיים הסימנים לא עוברים
יש לך איזשהו פיתרון לזה
?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות מאפילציה
miriam21/01/2013כעיקרון, אסור לעשות טיפולים כאלה ארוכים באיחוד על הפנים. אסור לעבור את ה1/2 שעה. אבל מה שנעשה נעשה... יש לך אולי אפשרות לבוא לבקר אותי. אני במצב שלך צריכה לעשות אבחון ולראות בדיוק במה מדובר. בעיקר בקשר לעומק וותק הצלקות. לפי זה, נראה איך אפשר לטפל.
מרים
מורה לקוסמטיקה אפילציה ואיפור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות מאפילציה - תגובה
שי שחר22/01/2013שלום מרים
אבקש לא לענות על שאלות במקום מנהלי הפורום ולתשומת ליבך,אין לעשות כאן פירסום.
להבא,הודעותייך יימחקו מהפורום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
miriam23/01/2013אני מצטערת. לא ידעתי שרק מנהלי הפורום יכולים לענות לשאלות. חשבתי שכל משמומחה ומתמצה במקצוע ובעל ניסיון יכול לתת תשובה. עמך הסליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
שי שחר29/01/2013מציע שתפתחי אתר ותנהלי בו פורום כרצונך וכך תעשי לעצמך פירסום.
האתר הזה אינו מתיר פירסום ומיועד לשאלות הגולשים אל מנהלי הפורום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרים , איך ניתן ליצור איתך קשר ?
דנה22/01/2013מרים , איך ניתן ליצור איתך קשר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)