הסרת שיער בלייזר ללא משקפי מגן??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר ללא משקפי מגן??
    אני
    24/10/2012

שלום רב,
    אני מסירה שיער בלייזר באיזור הגבות ובין הגבות. כשהרופאה מטפלת באיזור, היא מסיטה את משקפי המגן שלי כדי שתוכל להגיע.
    על אף שעיני עצומות, אני "רואה" את ההבזקים האדומים ויוצאת עם כאב ראש מהטיפול.
    האם יכול להיגרם נזק לראייה בעקבות כך? האם מותר להסיט את משקפי המגן? (נראים כמו משקפי שמש).

תודה מראש על תשובתכם,

אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר ללא משקפי מגן?? - תגובה

שי שחר
    28/10/2012

לא רצוי להסיט את משקפי המגן . ישנן שתי אופציות אחרות במידה ולמטפל יש בעיה:
    1.יש משקפי מגן קטנות כמו משקפיים שמשמשות לשחייה
    2.ניתן להשתמש בגזות לבנות רטובות המקופלות ממש על העיניים כאשר את מחזיקה אותן בעזרת אצבעותייך.

העיניים חייבות להיות חסומות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר ללא משקפי מגן?? - תגובה

סופי ברנר
    30/10/2012

היי אני,

כל טיפול בלייזר או ב IPL חייב להיעשות עם משקפי מגן או גוגלים המותאמים לאורך הגל של המכשיר.
    אסור בשום מקרה לעבוד ללא כיסוי עיניים בטיפול באזור הפנים, קיימת סכנה לעין מעצם כך שהיא חשופה לפגיעה של הלייזר וכמובן שגם ייתכן קשר לכאבי הראש.

תבקשי מהמכון בו את מטופלת לעבור טיפולים רק עם משקפי מגן.

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפי מגן - המשך

אני
    30/10/2012

תודה רבה על תגובתכם סופי ושי,
    לדעתי, זו ממש חוסר אחריות ולכן, אדאג להבא שעיני יהיו מכוסות. אולי אפילו אעבור למטפלת אחרת...
    :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפי מגן - המשך - תגובה

סופי ברנר
    31/10/2012

מצוין!!!

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו