למה לא עונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים
    גרי
    09/11/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה לא עונים

הוספת תגובה

• בקשר ליידים

גרי
    10/11/2012

קודם כל תודה אבל השאלה שלי היא אחרת.
    וכן, השיער שלי בגוף הוא גינגי ואת זה כבר הבנתי שלייזר וכל שאר הדברים לא יעזרו.

אני אומר שכרגע אני בן 17 והרגליים שלי שעירות יחסית מאוד והשיער מקורזל ומטולטל ולא "דבוק" לרגל והיידים בנתיים חלקות.
    השאלה שלי אם זה הגיוני שזה ישאר ככה - ואין חוקים כלומר שהגוף יכול להיות בחלקו שיער ובחלקו חלק, או שרוב הסיכוים שבידיים גם יצמח לי הרבה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד הגיוני וככה זה יהיה

גל
    11/11/2012

אצל הרבה מאוד אנשים זה ככה. גם אצלי השיערות ברגליים היו שחורות, ארוכות ועבות לפני שעשיתי לייזר. בידיים אין לי הרבה בכלל, וגם השיערות שיש בידיים הן בהירות מאוד שכמעט ולא רואים וקצרות. לפי דעתי אם אתה אומר שאתה מאוד שעיר אז כבר סיימת את ההתפתחות של השיער ברגליים ובידיים. יכול להיות שיצמח לך שיער בכתפיים, בחזה, בבטן ובגב. שיער נוסף ברגליים לא יצמח, לא בידיים עד למרפק וגם לא בישבן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו