היי אשמח לשתובה בהקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אשמח לשתובה בהקדם
    מורן
    16/11/2012

היי לגבי הסרת שיער בבטן, במכון שמחזיק ליצ'ר הציעו לי רק פס בטן מכיוון ששאר השיערות פלומטיות ולא כדאי להוריד, ומכון אחר הציע לי את כל הבטן עם מכונת סופרנו וקנדלה. מה יותר עדיף? והאם אפשרי להוריד שיערות פלומטיות? או שעדיף לא להוריד מלכתחילה? ועוד שאלה איזו מכנוה מביאה תוצאות טובות יותר? לייצ'ר או סופראנו? אני יחיסת עם עור ככה ושערות שחורות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי אשמח לשתובה בהקדם

הוספת תגובה

• לא לעשות את כל הבטן

גלית
    20/11/2012

לא משנה מה אומרים לך במכונים אחרים. המצב רק יחמיר. המקום פשוט לא נועד להסרה בלייזר. השיערות צומחות יותר עבות ושחורות. האיזור הוא איזור הורמונלי.
    חברה עשתה בבטן והיא מתחרטת. גם היא בעלת עור יחסית כהה ושיער כהה.
    הכסף נזרק לשווא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אשמח לשתובה בהקדם - תגובה

סופי ברנר
    25/11/2012

היי מורן,

אם השיער באזור הבטן מתאים לטיפול וזה מה שאת רוצה להסיר אז התשובה היא פשוטה.
    מכשיר לייזר קנדלה אכן מתאים להסרת שיער פלומתי יותר ולכן אפשר לעשות איתו טיפולים.
    סופרנו ולייטשיר בבסיס שלהם מתאימים לשיער כהה נותנים את אותה התוצאה וההבדל בינהם הוא מינורי ובא לידי ביטוי בשיטת העבודה. סופרנו - עובד בחימום הדרגתי של השטח המטופל בעוד לייטשיר- עובד בפולסים.
    סופרנו - מתאים לכל גווני העור ולייטשיר - עד גוון מסויים.

המלצתי היא שתגיעי לייעוץ ותתני להן להחליט איזה מכשיר נכון לאיזה איזור.

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו